Connect with us

STARS

ŠOK! Glumac Slaviša Čurović – Orlando iz serije IGRA SUDBINE uhvaćen u kazinu! EVO koliko novca je potrošio za noć!

Published

on

Glumac Slaviša Čurović, koga pratimo u ulozi Orlanda u seriji “Igra sudbine”, nedavno je viđen kako troši stotine evra u jednom kazinu.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Ivana Dudić progovorila o hiperprodukciji TV serija! EVO šta je rekla o IGRI SUDBINE!

Slaviša je u kasnim večernjim satima došao u jednu kockarnicu u Budvi, u društvu par prijatelja i odmah seo za rulet kako bi oprobao svoju sreću. Bio je vrlo raspoložen, sve vreme se šalio sa prijateljima i pijuckao alkohol. U prvi mah je u mašinu ubacio par stotina evra, te naglas komentarisao svaki dobitak i gubitak – navodi izvor blizak “Blicu” koji se našao na licu mesta, te dodaje:

Pročitajte još ŠOK! Glumci Dragan Jovanović i Nebojša Ljubišić na sudu zbog PESME! EVO I KOJE!

– U prvi mah njemu je dobro išlo, te je uspeo da pogodi nekoliko brojeva i zaradi nešto novca na uloženi kapital. Međutim to se brzo promenilo, jer je on nastavio da se kocka, te je sve vreme išao gore-dole sa novcem. Delovalo je da ga to ne uznemirava previše, već je nastavio da vodi razgovor sa prijateljima koji su sedeli do njega. Svi zajedno su navijali da rulet pokaže broj koji su izabrali, a kako nije dolazio, onda su njegovi prijatelji naglas psovali aparat, dok je Čurović bio sudržan. Samo bi odmahivao glavom i nastavio da uzima koji gutljaj pića i stavlja nove uloge.

Pročitajte još ŠOK! SEKS I GRAD – Suzana Mančić glumi Samantu u nastavku serije?

Kada je pozvan da prokomentariše ove navode, Slaviša je bio vrlo tajanstven.

– Ne bih to komentarisao – kratko je poručio glumac, koga je publika imala priliku u poslednje vreme da gleda u nekoliko popularnih serija poput “Južnog vetra”, “Ubica mog oca”, “Bese”.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Saša Joksimović otkrio sve o razočaranju u najbliže! EVO u kakvim odnosima je sa bratom Željkom Joksimovićem!

Ipak, pomenuti izvor tvrdi da ovo nije prvi put da je gost kockarnice, te da mu je to čest vid zabave.

– Viđao sam ga i ranije u kockarnici. Ima običaj da svrati, ali nikad ne troši velike sume novca, te uglavnom deluje da mu je to samo vid zabave. Uglavnom sedi i za aparatima u društvu prijatelja i kocka sa manjim svotama novca – objašnjava izvor te dodaje:

Pročitajte još HIT! Glumac Momčilo Otašević otkrio svoje slabosti! EVO čime zvezda hit serije BELEŽNICA PROFESORA MIŠKOVIĆA nije zadovoljna!

– I ove večeri se videlo da mu je vrlo prijatno u kazinu, čak se nije previše uzrujavao ni kada izgubi pare. Sve vreme je ćaskao sa prijateljima o raznim temama, a jednog trenutka su se dotakli i njegovog posla. Otkrio je da će se uskoro pojaviti dva nova filma koje je snimio, kao i da jedva čeka da se vrati u Beograd i nastavi rad na nastavku “Igri sudbine”. Usput je svojim prijateljima preporučio i koje domaće serije da pogledaju, te je bilo jasno da se skroz prijatno i opušteno oseća u kazinu.

Pročitajte još HIT! Snima se filmski spektakl o MARKU KRALJEVIĆU! EVO ko će igrati čuvenog srpskog junaka!

Dok je sedeo u kazinu, Slaviša se svojim prijateljima pohvalio kako je kupio dva stana u Beogradu, te da je jedan ostavio bivšoj supruzi, gde ona sada živi sa njihovom ćerkom. Međutim kada je upitan o tome, on je imao drugačiju verziju priče.

Pročitajte još PRINC RASTKO SRPSKI – Šta se dešava sa filmom o SVETOM SAVI?

– Nije tačna informacija da sam kupio dva stana u Beogradu. Jedva sam i ovaj jedan kupio što imam (smeh). Ostalo mi je još dve rate da otplatim i da završim sa tim. Voleo bih da je to istina, ali nažalost nije – poručio je glumac koji je ostao u dobrim odnosima sa bivšom ženom, inače koleginicom, Tijanom Čurović.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement