Connect with us

Featured

ŠOK! Glumica Ivana Dudić otkriva šta ISKRENO misli o seriji IGRA SUDBINE! Ovome se IPAK NIKO NIJE NADAO!

Published

on

Glumica Ivana Dudić, koju pratimo u ulozi Nore u seriji “Igra sudbine”, je za kratko vreme stekla status seks simbola među dramskim umetnicama mlađe generacije. Za društvene mreže ističe da joj pomažu da se predstavi publici kao osoba, a ne samo kao lepa žena.

Pročitajte još ŠOK! Glumci Dragan Jovanović i Nebojša Ljubišić na sudu zbog PESME! EVO I KOJE!

– Moje objave na drušvenim mrežama pokazuju da sam vrlo često obična devojka. Na taj način želim da se oslobodim tog oreola seks simbola ali i da pošaljem poruku da ima života i van posla. Na društvenim mrežama postoji Ivana Dudić koja nije glumica, nije vamp žena, već je obična devojka sa sitnim radostima i svakodnevnim obavezama – kazala je Ivana za “Tanjug reflektor”, prenosi Telegraf.

Pročitajte još ŠOK! SEKS I GRAD – Suzana Mančić glumi Samantu u nastavku serije?

Za nju nema dileme da glumci daju kvalitet hiper produkciji televizijskih serija u Srbiji.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Saša Joksimović otkrio sve o razočaranju u najbliže! EVO u kakvim odnosima je sa bratom Željkom Joksimovićem!

– Glumcima je važno da budu u treningu i dok stalno snimaju oni povećavaju kvalitet igre pred kamerama. Na FDU smo spartanski vaspitani i u redu je da imamo mnogo obaveza dok se rade kvalitetni projekti – istakla je glumica, i dodala da je u jednom momentu snimala seriju u Sarajevu, film u Hrvatskoj i seriju u Beogradu.

Pročitajte još HIT! Glumac Momčilo Otašević otkrio svoje slabosti! EVO čime zvezda hit serije BELEŽNICA PROFESORA MIŠKOVIĆA nije zadovoljna!

Prema njenim rečima želela je da dosegne tenzični nivo kako bi znala koliko je lepo kada se radi samo jedna serija ili film.

– Videla sam da mogu i odlučila da ne ponavljam taj ekperiment. Srećna sam što se nije primetila ta zbrka u finalnim verzijama tih serija i filma koje sam snimala istovremeno – rekla je Ivana.

Pročitajte još HIT! Snima se filmski spektakl o MARKU KRALJEVIĆU! EVO ko će igrati čuvenog srpskog junaka!

Njena uloga u seriji „Igra sudbine“ je oplemenila taj televizijski format i donela joj dodatnu popularnost.

Pročitajte još PRINC RASTKO SRPSKI – Šta se dešava sa filmom o SVETOM SAVI?

– To je veoma popularna serija koja je ušla u srca gledalaca. Svake večeri smo prisutni u domovima velikog broja ljudi koji sa nestrpljenjem prate naše životne priče – rekla je glumica.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Tanjug/Telegraf

Advertisement