Connect with us

Featured

ŠOK! SEKS I GRAD – Suzana Mančić glumi Samantu u nastavku serije?

Published

on

Nastavak čuvene serije „Seks i grad“ obradovao je fanove širom sveta, ali i razočarao jer se u njemu ne pojavljuje omiljeni lik Samanta Džouns, koju je igrala glumica Kim Katral, pa su srpski fanovi serije u potrazi za adekvatnom zamenom na društvenim mrežama za atraktivnu plavušu odmah „angažovali“ Suzanu Mančić.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Saša Joksimović otkrio sve o razočaranju u najbliže! EVO u kakvim odnosima je sa bratom Željkom Joksimovićem!

Suzana, koja je od Kim starija samo godinu dana, i likom veoma podseća na nju, ali čuvena „loto devojka“ kaže da se, iako je veoma počastvovana, u ovim godinama ne bi skidala pred kamerama.

Pročitajte još HIT! Glumac Momčilo Otašević otkrio svoje slabosti! EVO čime zvezda hit serije BELEŽNICA PROFESORA MIŠKOVIĆA nije zadovoljna!

– Zahvaljujem ljudima koji su me kandidovali za ulogu čuvene Samante, ali mislim da nam je zajednička samo frizura – kroz smeh je rekla voditeljka za Alo, prenosi Mondo.

Pročitajte još HIT! Snima se filmski spektakl o MARKU KRALJEVIĆU! EVO ko će igrati čuvenog srpskog junaka!

– Fascinantno mi je što, iako uskoro punim 65 godina, i dalje zračim seksepilom, ali baš da budem Samanta – ne ide, mada priznajem da mi prija što me ljudi još doživljavaju kao seks simbol – iskrena je bila Mančićeva.

Pročitajte još PRINC RASTKO SRPSKI – Šta se dešava sa filmom o SVETOM SAVI?

A ukoliko bi se, kojim slučajem, zaista dogodilo da dobije ponudu za ulogu Samante, Suzana je objasnila zbog čega ne bi pristala.

Pročitajte još ŠOK! Popularni glumci asfalt zamenili njivom! EVO ko je sve pokrenuo biznis na selu!

– Ipak je ne bih glumila. Holivud je surov, morala bih da skinem 20 kilograma, a to je sada stvarno nemoguća misija. U ovim godinama se ne bih ni skidala pred kamerama niti glumila u slobodnim scenama, a svi znamo kakav je Samantin lik – objasnila je.

Pročitajte još Igra sudbine 306. epizoda – ŠOK! Lila saznaje KO JE UBIO BOŠKA! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Za kraj, osvrnula se i na činjenicu da nove epizode neće imati Samantu, pa je i o tome iznela svoj stav.

Pročitajte još  HIT! ŠVINDLERI se vraćaju na naše MALE EKRANE! A evo i KADA i na KOM KANALU!

– Svi smo oduševljeno gledali tu seriju i filmove, i to po više puta, ali bez Samante će to biti samo grad, jer je ona unosila erotiku i seks u taj projekat – smatra Suzana.

Foto Promo/Printscreen/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Alo/Mondo

Advertisement