Connect with us

Featured

HIT! Glumac Dragan Mićanović osvaja HOLIVUD! EVO s KOJIM svetskim zvezdama je igrao u novom filmu!

Published

on

Pred domaću i svetsku publiku uskoro stiže nastavak akcione krimi komedije „Telohranitelj mafijaševe žene“, u kojoj igra naš glumac Dragan Mićanović. Dragan ima agenta u Londonu preko koga je još pre dve godine došao na kasting ovog ostvarenja.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Dragana Mićalović imala dve hirurške intervencije! EVO o ČEMU je reč!

U filmu, pored njega, igraju poznata imena Holivuda – Selma Hajek, Rajan Renolds, Samjuel L. DŽekson, Morgan Friman, Antonio Banderas

Dragan u filmu igra ruskog mafijaša, a direktni parneri sa kojima je snimao u studiju su mu bili Selma Hajek i Rejnolds. Priča prati najsmrtonosniji par na svetu, telohranitelja Majkla Brajsa (L. DŽekson) i ubicu Darijusa Kinkejda (Renolds), koji su u još jednoj misiji opasnoj po život.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Dragan Jovanović završio u bolnici zbog nesnosnih bolova! EVO ŠTA se desilo!

Na novu akciju, iako je još bez dozvole i pod lupom, Brajsa prisiljava Darijusova žena, ozloglašena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd (Salma Hajek).

– Oni zaista jesu prave legende u Holivudu, prave zvezde. Moje iskustvo je, radeći sa tako nekim velikim, značajnim, holivudskim imenima, što su oni veće zvezde, to su normalniji ljudi. Tako da su i njih troje, koliko sam imao priliku da ih upoznam, potpuno normalni i divni ljudi za saradnju – kaže Dragan za Blic, i dodaje:

Pročitajte još HIT! Glumci Miodrag Dragičević i Olivera Bacić čekaju bebu! EVO ŠTA su rekli o tome!

– Zaista je bilo pravo zadovoljstvo raditi sa njima, to su profesionalci, pravi profesionalci. Naročito Rajan Renolds. Imao sam priliku da gledam te scene tuče, jurnjave … On je kao baletan, prosto je neverovatno šta sve može da uradi sa tim svojim telom, tako da je njemu ova uloga vrlo očigledno baš legla.

Ono što, naravno, sve zanima jeste i to kako je bilo raditi sa Selmom Hajek, koja važi za jednu od najlepših i najtalentovanijih glumica na svetu.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Danijela Štajnfeld ponovo uzburkala javnost! EVO o ČEMU je reč!

– U toj zajedničkoj sceni koju imamo, Selma Hajek je imala brigu oko svog britanskog akcenta koji je trebalo da izvede za tu priliku. Njen španski akcenat “probija” na sve strane, pa je ona išla kroz ekipu i pitala svakoga “kako zvučim, kako zvučim?”, i to je bilo jako simpatično. I mislim da je uradila dobro tu scenu – kroz osmeh otkriva Mićanović.

Pročitajte još HIT Glumica Lidija Vukićević je u vezi sa deset godina mlađim muškarcem, a promenila je i frizuru! EVO KAKO sada izgleda!

Inače, ovo nije prvi put da Mićanovića gledamo u holivudskom ostvarenju. On je pre dve decenije dobio ulogu Fortinbrasa u „Hamletu“ i time postao jedan od prvih stranaca koji su do tada igrali u Šeksporovom Gloub teatru.

Mićanović je preneo utiske sa snimanja filma i otkrio kako se njemu dopada.

Pročitajte još HIT! Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš su u vezi, a njemu je nešto drugo VAŽNIJE od devojke! EVO o ČEMU je reč!

– Pa, zabavan je, prava zabava. Vidi se da troje glavnih glumaca (Rajan Renolds, Selma Hajek i Semjuel L. DŽekson) uživaju dok rade svoj posao. Ovo je nastavak filma iz 2017. godine i njima su ove uloge baš onako legle, vidi se da je pravo uživanje za njih. A onda oni prenesu tu energiju i na nas, gledaoce. Film je pravo zadovoljstvo, dobra zabava – rekao je glumac.

Foto Printscreen YouTube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement