Connect with us

Featured

HIT! JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE – rasprodate karte za svetsku premijeru na Pulskom filmskom festivalu!

Published

on

Pulski filmski festival ove godine se održava od 17. do 24. jula. Posetioci će imati priliku da pogledaju nova filmska ostvarenja, a, između ostalih, i drugi deo filma “Južni vetar”, za koji više nema karata.

Pročitajte još HIT! MOČVARA – Glumac Goran Bogdan otkrio sve o nastavku serije! EVO ŠTA čeka inspektora Nikolu Krsmanovića u drugoj sezoni!

– Pet dana pre projekcije, sve raspoložive ulaznice za film “Južni vetar 2 – Ubrzanje”, reditelja Miloša Avramovića, koji će svoju svetsku premijeru imati u Areni 19. jula u 21:30, su rasprodate – saopšteno je na zvaničnom sajtu Pulskog filmskog festivala.

– Epidemiološke mere u Areni dopuštaju maksimalno 1 500 gledalaca, a za ulazak nije potreban COVID pasoš, kao ni negativni test. Molimo posetioce da se pridržavaju propisanih mera koje uključuju razmak, nošenje zaštitnih maski i dezinfekciju ruku – napominju organizatori.

Pročitajte još HIT! Počelo snimanje druge sezone serije MOČVARA! EKSKLUZIVNO – pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE sa SETA!

Inače, film “Južni vetar 2: Ubrzanje” će imati i srpsku premijeru na Filmskim susretima u Nišu, koji se ove godine održavaju od 24. do 30. avgusta.

Glavne uloge tumače: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Jovana Stojiljković i Luka Grbić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/pulafilmfestival.hr

Advertisement