Connect with us

Featured

HIT! MOČVARA – Glumac Goran Bogdan otkrio sve o nastavku serije! EVO ŠTA čeka inspektora Nikolu Krsmanovića u drugoj sezoni!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Gost nove epizode video serijala „Tanjug Reflektor“ bio je glumac Goran Bogdan koji je govorio o razvoju njegovog lika inspektora Nikole Krsmanovića u predstojećoj drugoj sezoni serije „Močvara“, radu na ozbiljnim i komičnim ulogama, kao i o planovima u skorijoj budućnosti.

Pročitajte još HIT! Počelo snimanje druge sezone serije MOČVARA! EKSKLUZIVNO – pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE sa SETA!

Serija „Močvara“ reditelja Olega Novkovića i scenaristkinje Milene Marković, u drugoj sezoni će, prema rečima Bogdana, biti „supersprega melodrame i pravog noar krimića“.

– Serija „Močvara“ je detektivska noar serija po svim elementima. Životi svih likova se nalaze u današnjem vremenu, a neke stare duše su u igri i one se sukobljavaju kao da se ne snalaze u ovom svetu, pogotovu lik kojeg ja tumačim, lik Nikole Krsmanovića, glavnog inspektora.

Pročitajte još TOP 17 domaćih serija čije NOVE SEZONE gledamo od OVE JESENI! EVO KOJE telenovele, krimići, komedije i misterije dobijaju NASTAVAK!

Glumac kaže da je prva sezona bila mračna, a u drugoj idu u suprotnom smeru:

– Mesto radnje je Senta, Vojvodina, spržena ravnica, leto, vrućina, znoj, dijametralno suprotno od prve sezone. Srž zločina nije toliko brutalna kao u prvoj sezoni. Zločini su dosta blaži i idemo dublje u likove, otkrivamo njih, tako da je to neka super sprega melodrame i pravog noar krimića.

Pročitajte još HIT! Glumica Milena Vasić pozirala na plaži u Istri! EVO KAKO izgleda bez trunke šminke!

Glumac kaže da i dalje pratimo u kom smeru se razvija Nikola Krsmanović i šta mu se događa. S obzirom na to da dobija dete, mnoge stvari na ličnom planu mu se menjaju.

– Lik Nikole Krsmanovića je u prvoj sezoni rastrzan, on je dosta mračan, bori se sa svojim demonima iz prošlosti – on ratnik, on sam, on iz kraja, kriminalna prošlost. Sada se u novoj sezoni to dovodi do kraja, on dolazi do zida, nema više šta po toj liniji da ispituje i trpi. Sve te priče mu se zatvore, i sada se postavlja pitanje – da li će nestati skroz, da li umreti, da li će se ubiti, šta da radi, ili će naći neku novu snagu i okrenuti život u nekom novom smeru – objašnjava glumac, i nastavlja:

Pročitajte još HIT! Unuka slavnog glumca Ljubiše Samardžića je prava lepotica! EVO KAKO izgleda!

– Kada dođe do samog dna, Nikola kao da se oslobodi tog mraka, jer od dna više ne možeš ići dole nego samo ka gore ili da nestaneš. I tu on nalazi optimizam. I dalje je on namćorast, pun mržnje, zajedljiv, duhovit, ali nalazi neki novi smisao. Zanimljivo ga je videti s novom nadom, sa izmenom mesta, iz Beograda u Sentu – tamo se događa radnja – onda on tamo istražuje i to mu daje neke nove podstreke.

Glumac kaže da je kasno počeo sa glumom, i da je dobar deo života bio samo u komediji.

Pročitajte još Glumac Aljoša Vučković pobedio opaku bolest! EVO GDE i KADA ćemo ga gledati!

– Sve sam radio neke smešne uloge, komične. Ja sam se prepao tada da će me to obeležiti i da ću ostati u tim komičnim likovima – „Sonja i bik“, „Svećenikova djeca“, „Zauvijek susjedi“, „Majstori“… Zaređalo je jedno pet godina sve neki komični likovi. Ja sam sam birao – što teže to bolje – bilo je meni tada zanimljivije – kaže Goran, i dodaje:

– Da vam pravo kažem, opet sam se poželeo nečega komičnijeg, romantičnijeg, a to je sve ispalo slučajno tako.

Pročitajte još HIT! Glumac Goran Bogdan ima brata muzičara! EVO u KAKVIM su odnosima!

Glumac kaže da se svi odgovori nalaze u scenariju.

– Da bi nešto bilo baš smešno, mora biti i opravdano i logično, u toj nekoj novoj komici, koja evoluira i napreduje. Nisu više smešne stvari kao pre pedeset godina i danas – kaže Goran, i dodaje da je isto važi i za dramske tekstove, te da smatra da je ljudima ipak lakše da se poistovete sa vedrijim ljudima i temama nego mračnim:

Pročitajte još Filmom “KONCENTRIŠI SE, BABA” otvoren 3. filmski festival u SOMBORU

Nikola je dosta težak lik za poistovećivati se sa njim, pogotovu što to snimajući dramsku seriju traje puno duže nego za film.

Goran Bogdan kaže da se nešto stalno „krčka“, ali zbog situacije sa pandemijom sve se usporilo.

– Nadam se da je ova jesen zadnja i da će od zime nešto početi da se realizuje – zaključio je glumac.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Tanjug

Advertisement