Connect with us

Featured

HIT! Glumica Ivana Dudić otkriva detalje sa snimanja serije IGRA SUDBINE! EVO KOJU koleginicu je najviše zavolela!

Published

on

Glumica Ivana Dudić u poslednje vreme stiče veliku popularnost zbog uloga u raznim projektima, a jedan od njih je svakako „Igra sudbine“ čija se prva sezona završila, ali nas nastavak očekuje već od septembra na „Prvoj“ televiziji.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Hrvatski mediji nahvalili srpski film! EVO ZAŠTO im se toliko dopada UBRZANJE!

Kako Ivana ističe drago joj je da se sve ponovo vratilo u normalu i da može da posećuje događaje na kojim sreće drage ljude i kolege.

– Pomisliće ljudi da nemam šta da radim, jer stalno idem po događajima, a zapravo sam na svaki pozvana (smeh). Sve su prijatelji koji me zovu i želim sve da ih ispoštujem. Drago mi je da se napokon sve vratilo u normalu, to je bitno – kaže glumica za Blic.

Pročitajte još HIT! Serija PORODICA nominovana u svim kategorijama Sarajevo Film Festivala! A reditelj Bojan Vuletić najavljuje i novi film BELA NEDELJA!

Na pitanje kako se snašla u ulozi Nore u seriji „Igra sudbine“, Ivana kaže:

– Mi smo uspeli da pomerimo granice i da uđemo u domove ljudi. Radosna sam što sam deo tog tima. Malo je više odmaklo u seriji kada sam se ja pridružila. Već sam sarađivala sa istom produkcijskom kućom kada sam igrala u seriji „Istine i laži“ i oni znaju sigurno kako ja radim, a i ja kako oni. To je jedna divna saradnja i uigran tim. Srećna sam što sam deo tako velikog i gledanog projekta koji obara sve rekorde. Nova sezona nas očekuje od septembra i radujem se tome.

Pročitajte još HIT! Snaja Danice Ristovski je takođe glumica i zajedno su igrale u IGRI SUDBINE! EVO o KOME je reč!

Glumica je upitana i ko joj najviše prija od partnera na snimanjima.

– Dočekana sam u timu glumaca kao domaća. Imala sam osećaj da sa njima radim od početka na projektu. Mogu da se zahvalim svim kolegama koji su tamo, dočekali su me kao svoju. Ne bih mogla nikoga da izdvojim, a i ne bi bilo fer prema pojedincima – kaže Ivana.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Vuk Kostić otkrio kog kolegu ne podnosi! OVO niko nije očekivao!

Na pitanje postoji li neka interesantna anegdota sa snimanja, glumica kaže:

– Ne mogu da ostanem mirna i normalna kada snimam sa Snežanom Savić. Ona je toliko jedna simpatična žena i obožavam je. Kada god treba da snimam sa njom plačem od smeha i doslovno brišem suze dok ona snima svoj krupni kadar. Zavolela sam je na snimanju, a i retko ko može da mi izmami osmeh na lice kao ona.

Pročitajte još HIT! SLOŽNA BRAĆA – THE NEKST ĐENERATION – Završeno snimanje serije! EVO KADA počinje prikazivanje!

Glumica se osvrnula i na ono šta se dogodilo Miljanu Davidoviću pre nekoliko nedelja kada su ga zbog uloge negativca u seriji pretukli na ulici.

– Užasno je to što se dogodilo. On je jednom prilikom izjavio da je tanka linija između naše serije i rijaliti programa, recimo u „Korak sa Kardašijanovima“. Isto živimo. Ušli smo ljudima u domove i oni su se stopili sa našim likovima – kaže Ivana.

Na pitanje da li se njoj dešavalo da je na ulici prepoznaju i dozivaju, kaže:

Pročitajte još HIT! Glumica Anđelka Prpić otkriva ZAŠTO je se plaše na snimanju serije RADIO MILEVA! A EVO i sa kojim javnim ličnostima je odrasla!

– Mene sad non stop zovu Nora, tako da sam to prihvatila i najnormalnije se nosim sa time.

O planovima za budućnost kaže:

– Imam velike planove, ali ne želim ništa da otkrivam. Neka dođe sve u svoje vreme.

Foto Printscreen YouTube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement