Connect with us

TV

HIT! Glumica Vanja Nenadić otkriva koji kolega joj je bio IDOL i gde je pronašla mir i smisao u teškim trenucima.

Published

on

Šarmantnu glumicu Vanju Nenadić,osim talenta, krase pozitivan duh i širok osmeh. Prve glumačke korake krčila je u rodnom Somboru, a popularnost je sticala u serijama „Biser Bojane“, „Komšije“, „Tajkun“, dok su je ljubitelji sapunica zavoleli kao Anju Tomović u seriji „Tajne vinove loze“.

O tome koliko joj je ta sapunica donela, Vanja kaže:

Pročitajte još HIT! Glumica Nela Mihailović otkriva sve o ulozi u seriji KOLO SREĆE! A EVO ŠTA kaže o saradnji sa Žarkom Lauševićem u filmu HEROJI…

– Svaka serija, film i predstava ne može da donese nikakav minus, uvek donese neko dobro u bilo kom smislu. Serija „Tajna vinove loze“ mi je donela širu popularnost, što je na neki način potvrda mog rada, ali je ne doživljam tako da može da me promeni. Ništa se po tom pitanju nije promenilo, osim toga što je inboks i dalje pun divnih pozitivnih poruka, i na taj način publika više komunicira sa nama. Posle predstava to nije baš slučaj. Te poruke su za mene nešto najpozitivnije. Izrazgovaram se sa publikom i čujem šta ona misli.

Privatno se druži sa Slavenom Došlom, Branislavom Jerkovićem, i čini se da nema sujete.

Pročitajte još HIT! BUDI BOG S NAMA – Reditelj Slobodan Šijan i glumci Nenad Okanović i Miloš Biković otkrivaju šta nas čeka u novom filmu i…

– Mislim da togaima u svuda, u bilo kojoj profesiji, u poslu sujeta postoji. Ima je i ovde, ali ja sam zaista zahvalna Bogu što sam od toga operisana, što ne moram s tim da se mučim. (smeh) Mislim da je to veliki plus, i teško svima onima koji s tim moraju da se bore. Uživam da radim s mojim kolegama, pogotovu sa onima koje znam od kada sam bila mala. Slavena znam od kada znam za sebe, a Baneta sam gledala kao svog idola na sceni u Narodnom pozorištu u Somboru – iskrena je glumica.

Glumica kaže da je roditelji i dalje zovu i proveravaju šta rade.

Pročitajte još HIT! DARA IZ JASENOVCA – Otkriveno KO će igrati Darinog brata Budu u seriji! EVO o KOME je reč!

– Kada sam prvi put otišla od kuće, sećam se tog momenta, da kao srednjoškolac uvek čekaš samostalni život. Tada ti čak bude i previše da se svakodnevno čuješ sa roditeljima, a sada sam ja koja to forsira, ne samo oni. Ne prođe dan da se ne čujemsa mamom i tatom, i nadam se da će tako ostati – kaže Vanja i dodaje da sve više voli da bude sa njima i da ode u Sombor.

Na pitanje da li je nekada doživela depresivne trenutke, Vanja kaže:

Pročitajte još HIT! Glumica Nataša Ninković otkrila od kojih kolega najčešće traži savet! A EVO i ZAŠTO je odbila Holivud!

– Naravno da sam doživela, pogotovu sada u ovo doba. Verovatno ne postoji osoba na svetu koja u poslednjih godinu danatako nešto nije doživela. Svako treba da pronađe ono što njemu najviše prija. Svaka opcija je sasvim u redu. Ja sam spas u tim trencima našla u poslu. Hvala Bogu da smo baš za vreme korone snimali seriju „Tajna vinove loze“, pa sam uskočila u pozorište. Tako da je u mom slučaju to bio posao i porodica. Tu sam pronašla svoj mir i smisao.

Glumica kaže da je za nju hrabrost danas istina, koja je najbolje rešenje, iako boli.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement