HIT! Milica Pavlović otkriva kako je dobila glavnu ulogu u seriji PEVAČICA i zašto uvek bira teži put!

Milica-Pavlovic-Pevacica

Pevačica Milica Pavlović uplovila je u glumačke vode, i tumači glavnu ulogu u seriji „Pevačica“, a kako kaže, ogromno uzbuđenje i sreću oseća od dana kada je dobila scenario:

Pročitajte još HIT! Glumica Vanja Nenadić otkriva koji kolega joj je bio IDOL i gde je pronašla mir i smisao u teškim trenucima.

– Mislim da ovu situaciju nisam nikada pričala. Nakon prvog kastinga dobila sam prvo da potpišem ugovor o poverljivosti, i stigao mi je scenario uz koji je pisalo: „Ako ti se dopadne uloga, tvoja je, čitaj lik Ivane“. Bilo je oko 22 časa kada sam krenula da čitam, i pročitala sam scenario u dahu, kroz par sati, nisam stala. To me je prvo kupilo, džaba sve ako mi se ne dopadne cela priča. Dopao mi se lik Ivane Lazić. Tada napišem: „Dopada mi se jako scenario, ali lik Ivane je na svakoj stranici“, na šta mi stiže poruka sadržine: „Ivana Lazić je glavna uloga, ti si je dobila!“

Pročitajte još HIT! Glumica Nela Mihailović otkriva sve o ulozi u seriji KOLO SREĆE! A EVO ŠTA kaže o saradnji sa Žarkom Lauševićem u filmu HEROJI…

– Ta sreća, otvaraju mi se novi kreativni vidici, i nova prilika za novi rad, novo polje u životu, nešto što je od velikog značaja. Zaista, rediteljska palica Gage Antonijevića, Miloša Kodema, Nataše Drakulić se ne dešava dva puta u životu. Dešava se jednom, još glavna uloga, ogroman teret na leđima mi je bio i ogromna sreća – dodaje Milica.

O tome da li se suočila sa tvrdnjama da je ulogu dobila preko veze i da je nije zaslužila, kaže:

Pročitajte još HIT! BUDI BOG S NAMA – Reditelj Slobodan Šijan i glumci Nenad Okanović i Miloš Biković otkrivaju šta nas čeka u novom filmu i…

– Te stvari mi se jesu motale po glavi, naravno, ali onda sam, kad se pogledam u ogledalo, shvatala da ne može niko ništa da kaže. Bila sam dva puta na kastingu, danonoćno sam učila scenario, pored časova glume koje sam dobila od produkcije, išla sam i na privatne časove glume, ustajala sam u 4 ujutru, ostajala sam ceo dan, ubačena sam u vatru, i sa takvom postavkom glumaca, sa takvim imenima, susrela sam se sa nepoznatim.  U tom momentu sam shvatila da moram da živim život i lik Ivane Lazić, i da zaboravim ko sam i šta sam.

– Kad se upali kamera, moram da znam koja scena je snimana pre ove, i u kom raspoloženju je bila Ivana, šta je bilo veče pre. Moram stalno da se vraćam unazad i radim na sebi, a ono čega sam se stalno držala tokom svoje karijere je da ne može niko da mi kaže: „Ja sam ti nešto završio“ – objašnjava Milica, koja je tokom odrastanja najveću podršku imala od babe i dede.

Pročitajte još HIT! DARA IZ JASENOVCA – Otkriveno KO će igrati Darinog brata Budu u seriji! EVO o KOME je reč!

– Baš sam bila kod drugarice u Nišu, koja mi je drugarica iz srednjoškolske klupe. Pričale smo na temu toga koliko je bitno što smo imali osnove kakve smo imali, u mom slučaju to su baka i deka. Prisećali smo se kako je bilo, nisam imala nižu muzičku školu, a poželela sam da upišem srednju i morala da polažem diferencijalne ispite, tu razliku, i da brže naučim to što su oni učili šest godina. Bio je i tu famozni momenat dolaska u srednju školu, i kad u hodniku nekako u pogledu tražiš da te prihvate – priča Milica, i nastavlja:

– Dete si sa sela, sve su to gradska deca, i poznaju se šest godina unazad, nekako sam bila nova, a imala ljubavi za sve, bila druželjubiva i komunikativna. Pričali smo baš o tome da je jako bitno kako se postave ti temelji. Ja kažem, ono što su mene baka i deka naučili je jako važno, počev od toga da ko god prođe pored kuće, kažeš mu dobar dan, dobro jutro, da kad dođe majstor, pitaš ga da li želi nešto da popije.

Pročitajte još HIT! Glumica Nataša Ninković otkrila od kojih kolega najčešće traži savet! A EVO i ZAŠTO je odbila Holivud!

– Kad sam došla u Beograd kasnije, bio mi je šok da kada nekom u zgradi kažem dobar dan, on mi ne uzvrati. Majstor kad dođe, ja ga pitam šta će popiti, i ponudim ga. On se iznenadi, ustručava se i kaže: „Pa to ovde niko ne pita!“ Kako ne pita, pa Vi ste žedni, možda gladni, sve što se ima na stolu, iznese se – kaže Milica i dodaje:

– To odrastanje na selu sa bakom i dekom, te vrednosti koje sam pokupila od njih, to je neprocenjivo, nešto što i te kako fali novim generacijama jer žive u instant vremenu i odrastaju i odrastaju sa tim da vide mamu i tatu koji su se izborili za normalne funkcije, imaju normalne plate na državnom nivou, a sa druge strane gledaju instagram publiku gde neko za jedan post dobije par hiljada evra. Sad se oni nalaze na tom raskršću, šta treba da radim, gde treba da idem?

Pročitajte još HIT! KLAN – Glumac Ivan Zarić otkriva detalje nastavka serije! EVO ŠTA čeka Furtulu!

Milica otkriva da je vredno radila i trudila se kako bi uspela da izgradi karijeru:

– Ne bih mogla da podnesem da mi neko sutra kaže: „Pa da mene nije bilo, ti ne bi dobila ulogu, ne bi bila gde jesi, ne bi imala ovu pesmu“. Ne, da mene nije, ja ne bih sedela ovde, mog talenta, rada i truda. To se trudim da prenesem i na publiku koja me sluša. Poenta je da iskonski izvučete iz sebe i da ste srećni sami sa sobom – kaže Milica koja bi radije uvek birala onaj teži put.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic