Connect with us

Top Story

HIT! TRI MUŠKARCA I TETKA – Bane Vidaković otkrio da se na snimanju serije naljutio na kolegu Branka Đurića! EVO ŠTA se desilo!

Published

on

Snimanje jedne od trenutno najpopularnijih serija na domaćim prostorima, „Tri muškarca i tetka”, konačno je završeno posle osam meseci mukotrpnog rada, a glumac Bane Vidaković otkriva detalje sa snimanja.

Obično je glumcima žao kada se snimanje privede kraju.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Radoš Bajić za FILM i TV otkriva SVE o filmskom spektaklu HEROJI HALIJARDA i seriji VAZDUŠNI MOST! A evo šta misli o novim…

– Normalno je to, mi smo osam meseci bili zajedno. Kuče kupiš, pa ga posle osam meseci zavoliš i ne možeš da se rastaviš. Uglavnom su se devojke isplakale i sada je vreme za zabavu, pravimo parti na bazenu. Uživali smo ovde, sem što smo dosadili komšijama (smeh). Znamo da je na snimanju bilo mnogo smeha i dobrih anegdota – kaže glumacza Objektiv.

Bane je ispričao kako je zamalo ubio Branka Đurića.

Pročitajte još HIT! TOMA – Glumica Olivera Bacić u filmu i seriji glumi pevačicu Lepu Lukić! EVO ŠTA kaže o tome i KADA će biti premijera!

– Bilo je mnogo toga. Ovde je bio problem što su scene raspisivane od strane scenarista, po četiri, pet strana, tako da nismo znali šta da radimo sa tako dugačkim scenama i onda smo mi izmaštavali i ono što nema i to je onda obično bio najsmešniji deo – kaže glumac, i nastavlja:

– Meni je najsmešnije bilo kada je glumac Branko Đurić, što igra bata Saleta, krenuo da udara taksi koji je, inače, moj privatan auto, izlupao ga je toliko da sam hteo da ga ubijem nasred snimanja. Ovi su se cepali okolo od smeha, a ja sam vikao: „Gde je tvoj auto.” Posle, kada sam gledao scenu, bilo je vrištanje.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Glumica Anđela Jovanović otrkiva sličnosti sa Tašanom! A EVO od KOJIH kolega je tražila savete!

Bane je izneo i stav o hiperprodukciji serija.

– U poslednje vreme došlo je do kulminacije hiperprodukcije, za šta mnogi smatraju da je dovelo do smanjenja vrednosti sadržaja koji se izbacuje. Povodom toga imaju dve teorije, da kvantitet donosi kvalitet, a druga je da preterana produkcija smanjuje nivo. Ne možete imati prvoklasne glumce u baš svim serijama ili postoji opasnost da se isti glumci pojavljuju iz serije u seriju. Međutim, ovde se izrodila i jedna dobra stvar, to što se pojavljuju glumci koji se nisu do sada pojavljivali – kaže glumac, i nastavlja:

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Miloš Biković otkriva koje scene su mu bile najteže za snimanje! A EVO i ŠTA se desilo nakon premijere…

– Čitava jedna plejada glumaca nije stigla da zaigra u prvoj ligi i oni su sada iznenada dobili priliku da se, ako ništa drugo, uvere u svoje mogućnosti. Naravno, u zavisnosti od para, od kvaliteta scenarija, neki su stigli do nekog nivoa, a neki neće preživeti, neće sve podjednako uspešno biti, nešto će nestati, a nešto će se produžiti u drugu, treću sezonu.

Foto Printscreen YouTube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Objektiv

Advertisement