Connect with us

Uncategorized

ŠOK! DARA IZ JASENOVCA povod? Zbog napada Dragana Bjelogrlića na Predraga Gagu Antonijevića hitno održana sednica Saveta Filmskih susreta u Nišu!

Published

on

Sednica Saveta 56. filmskih susreta u Nišu hitno je održana zbog incidenta u hotelu kada je, rano jutros, glumac Dragan Bjelogrić napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu, zbog čega je priveden.

Na sednicu je pozvan i direktor hotela, u kojem su, inače, smešteni glumci i reditelji.

Pročitajte još OTKRIVENO! Evo ZAŠTO je Dragan Bejlogrlić napao reditelja Gagu Antonijevića! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

– Incident se desio na marginama festivala. Organi reda će uraditi svoj posao. Neumesno bi bilo da to komentarišem, iako sam pogledao snimak. Reč je o privatnom sukobu. Veoma nam je žao što se to dogodilo. Ljudi dolaze, druže se, razgovaraju i dese se i ovakve stvari – kaže za Kurir Srđan Savić, direktor Niškog kulturnog centra.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se da je Antonijević mirno sedeo kada mu je Bjelogrlić iznenada prišao i udario ga u pesnicom u lice. Reditelj je pokušao da se odrbani nogom, ali Bjelogrlić je nastavio da ga udara u glavu. Gosti hotela su pokušali da ih razdvoje, a među njima su bili pisac Vladimir Kecmanović, koji je sedeo sa Antonijevićem za istim stolom, i producent Maksa Ćatović koji je pritekao u pomoć.

Pročitajte još HIT! TOMA – Dragan Bjelogrlić otkrio ŠTA je želeo da postigne filmom o slavnom pevaču! A EVO ŠTA kaže o Milanu Mariću kao Tomi…

Niška policija potvrdila je RTS-u da je jutros u četiri sata u hotelu „Ambasador“ intervenisala zbog, kako su naveli, fizičkog sukoba između dve osobe.

Sa akterima sukoba policija je obavila razgovor.

– Dugo sa njim nisam imao nikakve kontakte, niti sam sinoć imao bilo kakav kontakt. Sedeo sam u svom društvu, sve su to bile kolege, u potpuno drugom delu sale, iza ugla. Ja sam pričao, skoro sam ležao jer je to nizak krevet, pričao sa kolegama, a on je došao iza tog ugla i napao me. Nisam ga video dok me nije počeo udarati. Onda su nas kolege razdvojile, dosta sam potrosen. Pretio mi je, psovao majku, ovakav sam, onakav sam – rekao je Antonijević.

Pročitajte još HIT! TOMA – Glumac Milan Marić otkriva KAKO je gradio lik slavnog pevača! A EVO i ZAŠTO je plakao na snimanju filma!

– Ja sam pozvao policiju, i ja sam sa svedocima išao u policiju. I njega su vodili da da izjavu. Kamere sve su snimile, a pre toga nismo nikako bili u kontaktu. Psovao je „J**** te Dara iz Jasenovca – ispričao je između ostalog Gaga Antonijević.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir/RTS

Advertisement