Connect with us

Featured

ŠOK! OTKRIVENO zašto je Katarina Radivojević NAPUSTILA seriju UBICE MOG OCA! Ovo je RAZLOG!

Published

on

U prvoj sezoni popularne serije “Ubice mog oca”, glumica Katarina Radivojević je igrala glavnu žensku ulogu. Producent i reditelj Predrag Gaga Antonijević poverio joj je lik Marije Radenković, javne tužiteljke i bivše devojke inspektora Aleksandra Jakovljevića. Nakon uspeha prvog ciklusa, najavljeno je snimanje drugog, ali Katarinina uloga je smanjena, da bi iz treće sezone skroz izostala.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Gidra je sinonim za “Žikinu dinastiju”, ali niko ne zna da je nekada bio i MANEKEN! (FOTO)

Do nedavno se nije znalo zašto je Katarina napustila krimi-dramu “Ubice mog oca”. Posle tuče između Dragana Bjelogrlića i Antonijevića, u kojem je, navodno, glumica stala na stranu ovog prvog, isplivala je istina.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Miloš Biković prokomentarisao izjave bivših devojaka, kao i sukob Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića!

Izvor “Blica” tvrdi da su Gaga Antonijević i Katarina Radivojević u zavadi od 2017. godine. Tada ju je on precrtao sa spiska glumaca za drugu sezonu serije “Ubice moga oca”. Ni jedno ni drugo nisu govorili u javnosti o ovom sporu. Ali, indikativno je da glumica u to vreme nije propuštala da između redova uputi strelice na račun Antonijevića.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI druga sezona OTKRIVA ko je BABA GUBA! Evo da li je vila ili DEMON

Tako je jednom prilikom krajem 2017. izjavila da prilikom snimanja prve sezone serije “nije bilo nimalo lako”. Rekla je kako su “nedostajala produkcijska sredstva”.

– Radili smo projekat u kome nismo imali dovoljno produkcijskih sredstava da serija izgleda tako kako izgleda. I gde smo mi poneki glumci, ja bar, pristali na neke kompromise ne bi li serija uspela. E, onda je divno kada taj projekat uspe i kada znate da ste svim bićem učestvovali u tome – izjavila je tada Katarina Radivojević, koja je negde u to vreme otpuštena iz serije “Urgentni centar”.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Unuk slavnog glumca Gidre Bojanića je maneken! EVO ŠTA je Jovan Stojanović otkrio o čuvenom dedi!

Ipak, Katarina Radivojević se uskoro snašla. Od januara 2019. godine našla je angažman kao saradnik za kulturu u Generalnom konzulatu Srbije u Njujorku.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement