Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata 94. epizoda: VENČANJA će biti! EVO čija svadba se sprema…

Published

on

Pokucaj na moja vrata 94. epizoda, koja je u sredu 15. septembra od 11.15 na TV Prva, donosi svadbene pozivnice! Igra se otrgla kontroli, jedan par će izgovoriti sudbonosna “da”. U nastavku saznaj i koji…

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 319. epizoda – ŠOK! Bruner je spreman za OSVETU! Ada ne očekuje OVAJ UDARAC! A evo i KO će mu POMOĆI!

Ajdan i Ajfer su zapanjene kad u frizerskom salonu čuju tračeve o Aleksandru. Jedna od gospođa će im ispričati da je dva meseca izlazila sa njim, ali da ju je ostavio bez jasnog objašnjenja.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo kome i ZAŠTO baca magiju VLAJNA! A evo i KO ju je UNAJMIO!

I Deniz iznenađuje zaposlene, jer se pojavljuje sa pozivnicama za njegovo venčanje sa Edom. Upravo je Eda ona koja neće moći da sakrije nevericu, kao i Džeren.

PROČITAJTE JOŠ: JA VOLIM SRBIJU – Popularan kviz VRAĆA se na RTS! Evo i KADA…

Ali, kad se seti da je Serkan rekao da će se venčati sa Selin – Eda prihvata da se uda za Deniza. I to što pre. Selin je oduševljena, sve ide po planu.

PROČITAJTE JOŠ: Jovanka Broz i tajne službe 1. epizoda – Tito izjavljuje ljubav Jovanki! TAJNE SLUŽBE prate svaki njihov korak!

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (93. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo kome i ZAŠTO baca magiju VLAJNA! A evo i KO ju je UNAJMIO!

Glavne uloge u seriji igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

Foto Promo

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO JE KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement