Connect with us

TV

BELEŽNICA 1. epizoda: Svetske SILE žele beležnicu profesora Miškovića. EVO i zbog ČEGA! (VIDEO)

Published

on

“Beležnica” (1. epizoda) stiže na RTS 1, u subotu, 18. septembra, od 20.05. Naučno-fantastična triler serija urađena je po romanu Ratka Dmitrovića “Beležnica profesora Miškovića” i ima 12 epizoda. Nedavno je otkriveno da će se snimati i druga sezona.

PROČITAJTE JOŠ: OVO je najveća GREŠKA u filmu TOMA!

U prvoj epizodi upoznajemo Boška Stevanovića, novinara lista Argument“, koji dobija zadatak da uradi intervju s udovicom profesora Miškovića. Ona mu tada daje beležnicu svog pokojnog uspruga u kojoj je zapisan njegov istraživači rad.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Otkrivamo ŠTA nas čeka u nastavku serije! Slede JEDAN RASKID, jedna SMRT, a jedan ZLIKOVAC postaje DOBAR! Pitamo se KOJI?

Boško i njegov prijatelj Milenko prvo uzimaju u analizu priču o Draganu Janketiću. Reč je o čoveku iz Subotice, koji je krenuo iz Beograda kući 1964, nestao i pojavio se 10 godina kasnije.

PROČITAJTE JOŠ: BUNAR – Otkriveni detalji sa snimanja! EVO ŠTA nas očekuje u novoj seriji i KADA počinje prikazivanje!

U isto vreme Boško ima problema sa devojkom Jelenom, koja je nezadovoljna jer on nema dovoljno vremena za nju.

PROČITAJTE JOŠ: Vrela jesen na RTS-u! Stižu TRI NOVE DOMAĆE SERIJE! EVO koje i KADA!

Javlja se i izvesni Miroslav koji koji želi da u ime nepoznatih ljudi kupi beležnicu. Međutim, Boško slaže da nije kod njega. Izvesni Hari Vilson iz Baltimora dobija mejl od nekoga u kojem piše da je počeo lov na beležnicu…

PROČITAJTE JOŠ: Glumac Milan Marić u vezi sa STARIJOM ženom? Nećete verovati kolika je RAZLIKA u godinama! Sve je NAPUSTILA zbog njega?

U seriji „Beležnica” (1. epizoda) uloge tumače: Momčilo Otašević, Milena Radulović, Miloš Samolov, Anica Dobra, Svetozar Cvetković, Irfan Mensur, Isidora Janković, Aleksandar Radojičić, Tijana Čurović, Danica Radulović, Aleksandar Srećković-Kubura, Miodrag Krivokapić, Dejan Lutkić… i drugi.

Reditelj serije je Miroslav Lekić, a scenario potpisuju scenaristi Kosta Peševski, Radoslav Lale Pavlović i Đorđe Milosavljević.

Foto Promo / RTS

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO JE KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement