Connect with us

Top Story

ŠOK! Glumac Milan Marić u vezi sa STARIJOM ženom? Nećete verovati kolika je RAZLIKA u godinama! Sve je NAPUSTILA zbog njega?

Published

on

Glumac Milan Marić (31) već dve i po godine uživa u vezi s bivšom direktorkom firme „Filip Moris“ Jelenom Pavlović (48), koja je ostavila svoju porodicu zbog njega!

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Marić i Jelena maltene žive zajedno, a glumac je u više navrata primećen da ulazi u zgradu kod Pavlovićeve u Molerovoj ulici, gde se redovno viđaju, tj. može se reći, u kojem žive.

Pročitajte još CECA Ražnatović DOBIJA svoju SERIJU?! NEĆETE VEROVATI koja PEVAČICA bi mogla da je GLUMI…

Marić, koji je ovih dana u žiži javnosti zbog filma „Toma“, u kom glumi lik pokojnog pevača Tome Zdravkovića, ne želi da se za njegovu vezu sazna.

Jelena i Milan su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i brzo su se zbližili. Razmenili su brojeve telefona, tako je sve počelo, ali niko od ljudi iz njihovog okruženja nije imao pojma da će da uđu u vezu. Jelena je od Milana starija 17 godina, ali to im uopšte nije bitno – priča dobro upućen izvor i objašnjava da su njih dvoje ludo zaljubljeni, kao i da su jedno drugom velika podrška:

Pročitajte još KOLO SREĆE 10. epizoda – ŠOK! Kosta će pokušati DA UBIJE LENU! Hoće li uspeti?

– Njih dvoje se zaista vole i sami znate onu čuvenu rečenicu: „Ljubav ne pita za godine“. Nerazdvojni su i evo, bogami, već su dve i po godine zajedno. Marić živi s Jelenom u njenom stanu u Molerovoj ulici. U početku je dolazio često, pa onda svakodnevno, da bi se na kraju preselio kod nje. Mnogi ne znaju da je ona zbog njega ostavila porodicu i jedino na tome joj mnogi zameraju.

Kako dalje saznaje srpski Telegraf, Jelena je veliki vetar u leđa mlađanom glumcu, a kako je uspešna u svom poslu tako bodri i Milana da sebe uvek prikaže u najboljem svetlu.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi NEPRIJATNO IZNENAĐENJE za SVE! A evo i KOJE! Od OVOGA će se KANAČKI TEŠKO OPORAVITI!

Jelena ga često savetuje oko nekih stvari, ali moram da kažem da i ona rado prihvata njegove savete. Oboje su uspešni u svojim poslovima, pa su tako ujedno i najveći oslonac jedno drugom. Kad Milanu negde zapne, Jelena mu je jak vetar u leđa – kaže izvor

Jelenu Pavlović nije bila previše raspoložena da priča o svom dečku Milanu.

– Nemojte, molim vas, da me pitate takve stvari – rekla je bivša direktorka i prekinula vezu, a kada je opet pozvana i kada joj je saopšteno postoje fotografije na kojima se vidi da Milan ulazi u njenu zgradu, dodala je:

Pročitajte još Pokucaj na moja vrata 96. epizoda: Eda je NESTALA! Niko ne GDE je! Sledi ŠOK!

– Jao…Nisam javna ličnost i ne bih da se pojavljujem u medijima. Ne želim da komentarišem bilo šta na ovu temu.

Zanimljivo je što Jelena ni u jednom trenutku nije demantovala navode, već samo nije želela da otkriva kako joj je u vezi s mladim glumcem. Nakon nje, ni Marić nije odgovarao na pozive sve do zaključenja ovog broja.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Srpski Telegraf/Republika.rs

Advertisement