Connect with us

Domaći film

ZLATNI DEČKO Otkrivamo sve o novom domaćem HITU! Evo KADA i GDE ga možete pogledati!

Ovo je bila najteža scena za Denisa Murića!

Published

on

Zlatni dečko film

Zlatni dečko, novi domaći film koji je i rediteljski debi Ognjena Jankovića, premijerno je prikazan u beogradskoj Kombank dvorani uz desetominutne ovacije za glavnog glumca Denisa Murića, ali i ostatak ekipe hita koji je, čini se, već osvojio Srbiju.

Ostvarenje Ognjena Jankovića, rađeno po scenariju Vuka i Alekse Ršumovića, kao i samog reditelja, sa Denisom Murićem u glavnoj ulozi, priča je o odrastanju jednog talenta u Srbiji, kome su, ipak, pružili i drugu šansu.

Sjajnu glumački ekipu čine i Petar Strugar, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Ljubomir Bulajić, Tihomir Stanić, Strahinja Blažić i drugi. Celu ekipu okupio je producent Uglješa Jokić, koji potpisuje i prvu sezonu serije „Ubica mog oca„.

Zanimljivo je i to da datum beogradske premijere filma „Zlatni dečko“ nije slučajno izabran. U numerologiji broj 1 predstavlja nezavisnost i veru u sebe i nosi energiju novih početaka, a 11. januara imamo trostruku dozu ove energije (11. 1), što ga čini savršenim da započnete nove projekte ili zadate nove ciljeve i odluke.

– Danas očekujte samo pozitivne vibracije i dobre događaje, jer 11. januar je uvek ispunjen harmoničnim planetarnim poravnanjima i finom energijom, bar ako je verovati numerologiji i astrologiji – tvrde numerolozi, a Andrija Kuzmanović posle „Tome“ ponovo igra menadžera.

– Snimao sam oba filma u isto vreme. On je menadžer iz kladionice. Ima nos da nađe talente. „Zlatni dečko“ je jedan kvalitetan film i ostavljam publici da neke stvari zaključe sami. Ognjenu Jankoviću ovo kao da je deseti film, a ne prvi – istakao je Kuzmanović.

Muziku za film radio je Nemanja Mosurović, a prvi singl objavio je Cobi s numerom „Zlatno dete“.

Produkcijska kuća „Fantastika film studio“ u saradnji sa Filmskim Centrom Srbije i Telekomom Srbija stoje iza ovog originalnog filmskog projekta, koje će sutra biti prikazano u Novom Sadu, a od 13. januara je u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje.

Priča nastala iz pera Vuka i Alekse Ršumovića, kao i samog reditelja, mnogo je više od filma o sportu. Ovo je nežna priča o Denisu Markoviću, koji prolazi put od lokalnog kluba do igrača koji dnevno zarađuje milione.

Zlatni dečko

– Velika je odgovornost igrati glavnu ulogu. Osećam tremu pred premijeru – otkrio nam je Murić nakon konferencije za mediji i novinarske projekcije. Ko je zlatni dečko? Ko stoji iza njega? Ko zarađuje od njega? Kako izgleda transfer igrača? Ko njega voli, a kome je koristan? Koga on voli, a ko samo želi da bude žena fudbalera? – sve to čini priču o mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, prevashodno zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Na ta pitanja dobićemo odgovore u filmu.

Denis je odrastao na Kosovu, prvo u Zvečanu, a posle u Kosovskoj Mitrovici. Glumu je upisao na nagovor Anice Dobre, čija ćerka Mina Softić ga je spremala za prijemni. Danas kaže da ne zna kako se vodi jedna glumačka karijera.

– Nisam ja stručnjak za marketing. Treba biti prav i čvrst. Moj lik u filmu pokušava da gradi karijeru na dobar način za sebe – kazao je Murić. U muškoj priči dva ženska lika igraju Jovana Gavrilović i Alisa Radaković.

Jovana je najbolja prijateljica, a Alisa žena, odnosno devojka fudbalera.

– Bilo je super snimati ljubavne scene. Imali smo probe i stekli poverenje. Postojala je stega. Nije lako voditi ljubav ispred 30 ljudi. Radili smo te vežbe na fakultetu sa Alisom – rekao je Murić i dodao da s nelagodom prati sebe na velikom platnu.

– Ne volim da gledam sebe. Jedva sam pogledao svaki svoj film. Neobičan je osećaj. Ne pratim film nego samo sebi tražim manu.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs/Kurir

 

 

Advertisement