Connect with us

Domaći film

ZLATNI DEČKO dribla bioskopske blagajne! Više od 200.000 gledalaca za DVA MESECA!

Dva meseca prošlo je od premijere filma Zlatni dečko

Published

on

Zlatni dečko filmska priča reditelja Ognjena Jankovića obišla je Srbiju i region, i za dva meseca od početka bioskopske distribucije, pogledalo ju je 200.000 gledalaca.

Još od samog početka prikazivanja, stručna javnost kao i mnogobrojna publika, pozitivno je ocenila ovu uzbudljivu priču o mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti postaje meta različitih interesa mnogobrojni publika je prepoznala sa velikim oduševljenjem.

Reditelj Ognjen Janković, zajedno sa scenaristima Aleksom i Vukom Ršumovićem, na filmsko platno su doneli priču o „najbitnijoj sporednoj stvari na svetu“ i Denisu Markoviću, koji prolazi put od lokalnog kluba do igrača koji dnevno zarađuje milone.

Surov svet profesionalnog sportiste dočarali su Denis Murić u glavnoj ulozi, kao i Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić, Vladimir Kovačević, Strahinja Blažić i drugi.

Produkcijska kuća Fantastika Film Studio u saradnji sa Filmskim Centrom Srbije i Telekomom Srbija stoje iza ovog originalnog projekta.

„Uvod u anatomiju“ i „Vatrogasna stanica 19“ vraćaju se 3. marta na FOX LIFE

SPECIJALIZANT 5. sezona od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb

Izvor Film i TV

Advertisement