Connect with us

TV

OTKRIVAMO – Miloš Biković od 23. maja na RTS u novoj HIT SERIJI! Pre MARAŠA postaje ČUVENI RUSKI PEVAČ! Evo o ČEMU JE REČ!

Published

on

Miloš Biković prethodnih godina mnogobrojnim ulogama izborio se za titulu najpopularnijeg i njtraženijeg srpskog glumca. I to ne samo u Srbiji, već i u Rusiji.

Pročitajte još Miloš Biković – TOP 10 NAJBOLJE FILMSKE ULOGE! Nećete verovati KOJA je na PRVOM MESTU!

Filmovi i serije poput Montevidea i Šešira profesora Koste Vujića bili su uvod u njegovu blistavu karijeru koju su obeležili naslovi kao što su Sunčanica, Bezdušnici, Led, Koma, Sluga, nezaboravni Hotel Eleon i njegov nastavak Hotel Beograd, ali i Južni vetar i niz drugih projekata kojima se Biković upisao u istoriju ruskog i srpskog filma.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo KAKO je Miloš Biković zamalo PROKOCKAO karijeru u RUSIJI! U sve je bio umešan DRAGAN BJELOGRLIĆ!

Dok čekamo Južni vetar 2: Ubrzanje, sve će obradovati ekskluzivna vest da na RTS 1 od 23. maja u 23.00 (nedeljom) stiže nova serija Miloša Bikovića. Ovog puta reč je o ruskom hit serijalu „Magomajev“, koji se bavi životom čuvenog ruskog pevača čiji će nam lik dočarati upravo Miloš Biković.

Pročitajte još TOP 20 – ovo su NAJGLEDANIJI domaći FILMOVI u 21. veku: ŠOK! JUŽNI VETAR nije na 1. i 2. mestu!

Krajem šezdesetih Muslim Magomajev dok snima koncertni program, upoznaje se sa šarmantnom operskom pevačicom Tamarom Sinjavskom. Između kralja sovjetske pozornice i teatarske zvezde u usponu na prvi pogled javlja se iskra koja postaje početak velike ljubavi. Međutim, Tamara je u braku, a Muslim nije slobodan …

Pročitajte još Nataša Drakulić za FILM I TV demantuje pisanja domaćih medija: U seriji UBICE MOG OCA nema SRPSKIH POLITIČARA i MAFIJAŠA! Evo O ČEMU JE REČ!

Ali prava ljubav nema prepreka i sudbina ponovno zbližava zaljubljene …

Glavnu ulogu, lik Muslima Magomajeva, „Sovjetskog sinatre“ kako su nekada zvali čuvenog pevača iz Bakua, koji je svojim neverovatnim baritonom oduševio čitav svet, nastupivši između ostalog i u čuvenoj pariskoj „Olimpiji“, tumači naš poznati, mladi glumac, Miloš Biković.

Pročitajte još SAZNAJEMO – Serija PEVAČICA ogoliće ESTRADU DO KOŽE! Saznaće se SVE! Kako se prave lažni skandali, KO su današnje ZVEZDE… A evo i kada…

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o NOVIM SEZONAMA serija RADIO MILEVA i KAMIONDŽIJE D.O.O! Sledi još MNOGO NASTAVAKA, a evo i KADA!

Serija je nominovana za najprestižniju rusku kinematografsku nagradu “Zlatni orao”. Ovo priznanje utemeljio je Nikita Mihalkov i pandam je američkom Zlatnom globusu.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Stiže VOJNA AKADEMIJA 6! Scenario NAPISAN! A evo i KADA počinje SNIMANJE!

Uloge: Miloš Biković, Irina Antonenko, Svetlana Ustinova, Aliona Ivčenko, Aleksandar Nesterov, Alina Alekseva, Aleksandar Sokolovski, Sofija Sinitsina, Ksenija Babkina, Anastasija Popova …Režija: Dmitrij Tiurin, Roman Prigunov.

Foto Kinoist.ru

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement