Naslovna TV Momčilo OTAŠEVIĆ, zvezda serije DRUGO IME LJUBAVI o novim projektima: ODUŠEVLJEN sam...

Momčilo OTAŠEVIĆ, zvezda serije DRUGO IME LJUBAVI o novim projektima: ODUŠEVLJEN sam što ću snimati SRPSKI DOSIJE IKS!

Glumac Momčilo Otašević trenutno je deo naših domova zahvaljujući seriji “Drugo ime ljubavi” koju pratimo na TV Prva od 20.00, ali uskoro nam priprema još dva veoma zanimljiva projekta. Otašević će glumiti uz Miloša Bikovića u filmu “Budi bog s nama”, kao i u misterioznoj seriji “Beležnica” čija snimanja počinju od 7. jula.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Film i TV SAZNAJE: KORONA pauzirala KOŠARE! Prva klapa ne pada na VIDOVDAN

Film “Budi bog s nama” je biografska drama o Bošku Tokinu (1894-1953), vizuelnom umetniku i reditelju prvog srpskog avangardnog filma. Boška Tokina, kao što je i prethodno najavljeno, tumači Miloš Biković. Jedna od važnih uloga u filmu pripala je i sve traženijem hrvatskom glumcu Goranu Bogdanu, a Otašević tumači lik pisca Vlade Stajića. Otašević, odnosno Stajić, u filmu ima scenu sa Desankom Maksimović.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 2: Ana Nikolić ipak neće slomiti srce MARAŠU! Avramović poručio – ONA NEĆE IGRATI u nastavku!

Serija “Beležnica profesora Miškovića” zajednički projekat je “Košutnjak film”, “Telekoma Srbije” i RTS. Scenario od 12 epizoda potpisuju Đorđe Milosavljević, Kosta Peševski i Radoslav Lale Pavlović, a režija je poverena Miroslavu Lekiću. Momčilo igra Boška, novinara beogradskog lista Argument koji dobija od urednika zadatak da intervjuiše Jelisavetu Mišković (Anica Dobra), udovicu nestalog etnologa, u naučnoj zajednici priznatog i poštovanog profesora Arsenija Miškovića.

Pročitajte još Vuk Kostić u filmu o vojnoj operaciji KORIDOR 92! ČAST mi je bila dočarati DEO SRPSKE ISTORIJE!

– To je uloga koju samo možete poželeti, a odavno nisam bio toliko oduševljen scenariom. Liči mi na skandinavske ozbiljne serije, sa nadrealnim momentima. Jedva čekam da počne snimanje – izjavio je ranije Otašević, koji je hteo da studira novinarstvo, ali je primljen na glumu.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...