Connect with us

Featured

Momčilo OTAŠEVIĆ, zvezda serije DRUGO IME LJUBAVI o novim projektima: ODUŠEVLJEN sam što ću snimati SRPSKI DOSIJE IKS!

Published

on

Glumac Momčilo Otašević trenutno je deo naših domova zahvaljujući seriji “Drugo ime ljubavi” koju pratimo na TV Prva od 20.00, ali uskoro nam priprema još dva veoma zanimljiva projekta. Otašević će glumiti uz Miloša Bikovića u filmu “Budi bog s nama”, kao i u misterioznoj seriji “Beležnica” čija snimanja počinju od 7. jula.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Film i TV SAZNAJE: KORONA pauzirala KOŠARE! Prva klapa ne pada na VIDOVDAN

Film „Budi bog s nama“ je biografska drama o Bošku Tokinu (1894-1953), vizuelnom umetniku i reditelju prvog srpskog avangardnog filma. Boška Tokina, kao što je i prethodno najavljeno, tumači Miloš Biković. Jedna od važnih uloga u filmu pripala je i sve traženijem hrvatskom glumcu Goranu Bogdanu, a Otašević tumači lik pisca Vlade Stajića. Otašević, odnosno Stajić, u filmu ima scenu sa Desankom Maksimović.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 2: Ana Nikolić ipak neće slomiti srce MARAŠU! Avramović poručio – ONA NEĆE IGRATI u nastavku!

Serija „Beležnica profesora Miškovića“ zajednički projekat je „Košutnjak film“, „Telekoma Srbije“ i RTS. Scenario od 12 epizoda potpisuju Đorđe Milosavljević, Kosta Peševski i Radoslav Lale Pavlović, a režija je poverena Miroslavu Lekiću. Momčilo igra Boška, novinara beogradskog lista Argument koji dobija od urednika zadatak da intervjuiše Jelisavetu Mišković (Anica Dobra), udovicu nestalog etnologa, u naučnoj zajednici priznatog i poštovanog profesora Arsenija Miškovića.

Pročitajte još Vuk Kostić u filmu o vojnoj operaciji KORIDOR 92! ČAST mi je bila dočarati DEO SRPSKE ISTORIJE!

– To je uloga koju samo možete poželeti, a odavno nisam bio toliko oduševljen scenariom. Liči mi na skandinavske ozbiljne serije, sa nadrealnim momentima. Jedva čekam da počne snimanje – izjavio je ranije Otašević, koji je hteo da studira novinarstvo, ali je primljen na glumu.

Foto Promo

Advertisement