Connect with us

TV

IGRA SUDBINE 113. epizoda: ŠOK! Nada priznaje MILI – TRUDNA SAM! Debeljko prebija STRAHINJU i LUKU!

Published

on

Papreno, papreno, papreno… Samo tako može se opisati uzbudljiva nova 113. epizoda serije Igra sudbine koju ćemo gledati u sredu 22. jula na TV Prva od 21.10.

Pročitajte još Milica Tomašević, NADA iz serije IGRA SUDBINE za FILM I TV: Volela bih da odem kod BAKE na KOSOVO!

Svakako najpaprenija vest od svih koje će nas sačekati u narednom nastaku serije Igra sudbine biće ona da se Aleksi vratilo pamćenje. U bunilu on se vraća na staro i shvata da je u bolnici. Ipak, dve stvari mu nisu jasne – šta se dogodilo i zašto je Ada kraj njegovog kreveta. Besan i konfuzan on je isteruje iz sobe. Ona mu nije MAJKA!

Pročitajte još Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV – Pančetin osmeh će iskoreniti KORONU!

Ada srećna, ali i očajna javlja Ivanu da se Aleksi vratilo pamćenje. To što njega raduje, nažalost, noj pričinjava samo bol. Aleksa je ne želi karj sebe.

U međuvremenu, Sofijin plan da sudiju nagovori da Adi zakuje poslednje eksere u njen kovčeg – propadaju. Ona shvata da joj sudija neće pomoći da dobije preporuku da je Ada neuračunljiva, ali otkriva još jednu strašnu vest. Ona spava sa Donkinim ljubavnikom. Novac ponekad zaista ne zna za granice.

Pročitajte još Rusi ODUŠEVLJENI – Milena RADULOVIĆ, zvezda filma BALKANSKA MEĐA vaš je novi MILOŠ BIKOVIĆ!

Jelena otkriva Luki da je Strahinja njen novi dečko. Naivni Luka uleće u klopku i u Maldivima deli divne vesti sa Tićom i Strahinjom. Konfuzija postaje još veća kada Tića pomisli da Luka govori o Nadi, pa sav srećan otkriva da će postati DEDA. Zabuna nastaje tek kada u Maldive pristigne Debeljko, pa nokautira redom, prvo Strahinju jer mu je oteo pesmu i Jelenu, a zatim i Luku jer je pogrešno razumeo da on čeka dete sa Milom.

Za to vreme Nada Mili otkriva najveću tajnu, i moli je da je nikome ne izda. Nada Mili priznaje ono što je najviše muči – trudna je.

Pročitajte još Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

Kako će na to reagovati njena sestra, saznaćemo u novoj 113. epizodi serije IGRA SUDBINE.

Foto Promo

Advertisement