Connect with us

TV

Igra sudbine 119. epizoda, petak, 31. jul (Prva, 21.10): Luka hoće da ISKORISTI Nadinu LJUBAV! Ali od nje će dobiti ŠAMARČINU!

Published

on

Još jedno veče egzibicija i skandala u seriji „Igra sudbine„. Ipak, ono što će u petak 31. jula uslediti na TV Prva od 21.10 biće vatrena završnica celonedeljne zabave uz male ekrane uz seriju „Igra sudbine„.

Pročitajte još TOP 10 ČINJENICA o serijalu LUDE GODINE: Ovo sigurno niste ZNALI – TITO zaustavio prikazivanje ŽIKINE DINASTIJE!

Koliko god se činilo da je karata na talonu, u ovoj igri uvek postoji još neka u rukavu. Konačno je jasno ko je ŽileIvanov rođeni brat, Aleksin stric. A ako je on stric, onda je jadna i crna Pančeta – strina. Nakon što je ta situacija raščivijana vreme je da se pređe na sledeću.

Pročitajte još OKRUŽEN MRTVIMA – Evo kada nas očekuje finale 10. sezone! Fanovima na POKLON – ŠEST novih EPIZODA!

Sofija je sve opasnija u svojim namerama. Više ne preza ni od Matije. Jedini snovi koji moraju biti ostvareni su njeni. Međutim, ono što ne očekuje da će na svojoj stazi slave i uspeha naleteti na opasan kamičak – Adu Kanački. Ada će za novu direktorku modne kolekcije „Ada Kanački“ predložiti Dijanu Erski. Špijuna kojim će Sofiju izbaciti iz takta. To, međutim, neće biti jedini špijun.

Pročitajte još Mima Karadžić za FILM i TV OTKRIVA: NEĆU više da snimam u CRNOJ GORI! A evo i ZAŠTO…

Strahinja je rešen da bude novi Sofijin obožavalac. I to najveći. Lakoma Sofija neće provaliti njegovu masku, a neće ni videti NOŽ koji Strahinja sada krije iza svojih, a koji će se uskoro naći u njenim leđima.

Pročitajte još Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

Za to vreme još jedan tandem počinje da radi na Sofijinoj eliminaciji. Vukašin i Bruner. Ko je u svojim namerama tu i koliko iskren može da pokaže samo Igra sudbine.

Pročitajte još Glumica IVA ŠTRLJIĆ otkriva za FILM I TV – Evo zašto DIJANA ERSKI, junakinja serije IGRA SUDBINE, nosi SAMO JEDNU RUKAVICU!

Za kraj, očekuje nas još jedno iznenađenje. Luka će pokušati da iskoristi Nadine emocije, ali ona mu to NEĆE DOZVOLITI!

Foto Printskrin

Advertisement