Connect with us

TV

EVO sa kim se MILICA PAVLOVIĆ borila za ulogu JELENE MARJANOVIĆ u seriji PEVAČICA!

Published

on

Vuk Kostić i Vojin Ćetković bore se za ulogu Zorana Marjanovića u seriji „Pevačica“! Glavnu žensku ulogu dobila je Milica Pavlović, koja će igrati ubijenu Jelenu Marjanović, a kako Informer saznaje, u toku je kasting za ulogu pevačicinog supruga.

– Moramo što pre da se odlučimo ko će glumiti Zorana. To nije lak posao, jer je uloga kompleksna i ne želimo da pogrešimo. Suzili smo izbor, zasad su glavni kandidati Vuk Kostić i Vojin Ćetković. Oni nemaju samo glumačke probe, već i probe kostima i šminke kako bismo videli ko će najbolje da dočara Zorana – priča naš izvor blizak produkciji.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIVAMO! Miloš Biković OBORIO još jedan REKORD u Rusiji. EVO o čemu je reč…

On dodaje da je kasting za ulogu Jelene Marjanović trajao punih šest meseci, a Milica Pavlović pobedila je u jakoj konkurenciji.

– Pored Milice, na kastingu su bile i Anastasija Ražnatović i Aleksandra Prijović. Sve su se dobro pokazale, baš su se potrudile. Odabir je na kraju pao na Milicu, koja je oduševila celu ekipu. Mala je opasna, sigurno će postati velika glumačka zvezda – prenosi Informer, dodajući da se do poslednje epizode serije neće znati ko je Zoran.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Milica Pavlović dobila glavnu ulogu u seriji PEVAČICA!

Zoran Marjanović poručuje da mu se ne dopada što autori koriste tragičnu sudbinu njegove supruge.

– Na snimanje te serije niti mogu niti želim da utičem! Ljudi koji rade na tom projektu verovatno znaju šta rade i koje moralne i zakonske konsekvence bi mogli da ponesu. Mislim da je ovde reč o spekulacijama kako bi se izreklamirala serija koja zapravo ima potpuno drugu tematiku – rekao je Marjanović, koji je ekipu ovu serije osudio i pre mesec dana, kada su i najavili njeno snimanje:

PROČITAJTE JOŠ LUKA RACO za FILM I TV otkriva – EVO čime ću se baviti kad se UMORIM OD SERIJA!

– Da bi se priča o njenom životu istinito prikazala publici, potrebno je da autor raspolaže istinitim detaljima događaja od Jeleninog detinjstva pa do smrti. Dosta je cirkusijade, ovde je reč o velikoj tragediji, ta bol ne može da se ekranizuje!

PROČITAJTE JOŠ HIT! BAĆA postao PLAVUŠAN! Pogledajte kako BAĆI stoji PLAVA KOSA! JUŽNI VETAR 2 samo što NIJE!

Serija „Pevačica“ snimaće se od 12. avgusta do 12. novembra. Reditelj je Miloš Kodemo, a produkciju potpisuju „Dandelion inc“, „Film danas“ i „Telekom Srbija“. Prva sezona imaće 12 epizoda i premijerno će biti prikazana na kanalu Superstar.

PROČITAJTE JOŠ TOP 10 ČINJENICA o serijalu LUDE GODINE: Ovo sigurno niste ZNALI – TITO zaustavio prikazivanje ŽIKINE DINASTIJE!

Foto Promo

Advertisement