Connect with us

Featured

Igra sudbine 125. epizoda – sreda, 12. avgust: Sofija ima NOVOG SAVEZNIKA! Otkrijte KO će joj POMOĆI DA ADI DOĐE GLAVE?

Published

on

OBAVEZNO PROČITAJTE: ŠTA NAS OČEKUJE U VEČERAŠNJOJ EPIZODI Igra sudbine 124. epizoda – utorak, 11. avgust (Prva, 21.10): Debeljko želi da zna – KO JE OTAC NADINOG DETETA! Hoće li mu NADA PRIZNATI sve…

Igra sudbine 125. epizoda nastavlja tamo gde je stala Igra sudbine 124. epizoda. U principu, na rubu haosa koji samo što nije eksplodirao.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

Situacija sa Nadom se komplikuje. Ivan poverava Tići da je Nada trudna i njih dvojica momentalno zaključuju da je Strahinja otac. Istovremeno, u kući Kanačkih je vrlo živo jer je stigla Sofijina majka.

Pročitajte još OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

Dok Lila i Ada otvoreno pokazuju prezir prema njoj i njenoj ćerki, Sofija će Božidarku u četiri oka pitati dokle je spremna da ide i šta je spremna da uradi za nju – ako je toliko voli kao što govori.​

Pročitajte još Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Hoće li Božidarka biti ta koja će Adu „nakljukati“ lekovima od kojih će joj se pomutiti pamet? Da li je ona Sofijin ključni saveznik u planiranju njenog poslednjeg udarca Adi Kanački?

Pročitajte još Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ – pogledajte ŠTA SU JOJ REKLE!

Foto Prva

Advertisement