Connect with us

Featured

Igra sudbine 130. epizoda: Sledi veliki PREOKRET! Ada ima NEPRISTOJNU PONUDU! A evo i KOJU… Hoće li ON pristati na TO?

Published

on

Još jedno veče u domu Kanačkih je završeno, a još jedno novo 130. po redu samo što nije počelo. Igra sudbine 130. epizoda donosi nam obrte od kojih će nam se zavrteti u glavi. Kao što smo videli, Luka i Sofija hodaju po tankoj ivici noža. A koga će ona da poseče saznaćemo uskoro. nekako smo sigurni da to neće biti atraktivna manekenka-snaja-supruga-zmija-ljubavnica Šubarević, ali možda se čudo i dogodi.

Pročitajte još OTKRIVAMO Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE? Luka i SOFIJA napuštaju kuću KANAČKIH! LUKA priznaje SEBI – još je zaljubljen u NJU!…

A ovog puta, čudo će se zvati Ada Kanački. Iako je Dijana svoju prijateljicu izvestila o zakulisnim radnjama iza vrata Matijine kancelarije, Ada u tome ne vidi baš sve tako crno. To je u stvari odlična prilika da razvede sina Luku od Sofije, i da bivšu snaju optuži za preljubu. Jasno, u tom slučaju – adio novac, adio imanje i slatko sanjanje… Potrebno je samo da joj Matija posluži kao ADAUT U RUKAVU!

Pročitajte još JUŽNI VETAR OSVAJA SVET! Rusi otkupili film, Englezi snimaju RIMEJK!

Ipak, Sofija je provalila Brunera. Hoće li doskočiti i Adinim namerama. Saznaćemo…

Pročitajte još Lidija Vukićević o novoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE – Spremite se za veliko iznenađenje! OVAKVU me NIKADA niste VIDELI! (FOTO)

Za to vreme u epizodi 130. Vukašin priprema iznenađenje za Donku i njenog prijatelja sudiju Milorada Obrenovića. Vukašin je spreman da lažnu baronicu pošalje u zatvor. A Donka Desaeli je spremna da Milorada pošalje u grob. Nakon što ih Vukašin napusti, sudija dobija infarkt. Donka ustaje od stola i ima samo jednu poruku za njega – CRKNI!

PROČITAJTE JOŠ Miodrag Radonjić za FILM I TV otkriva – Hoće li se snimati JUŽNI VETAR 3?

Foto Prva

Advertisement