Connect with us

FILM

Milan Marić OTKRIVA koja mu je omiljena pesma TOME ZDRAVKOVIĆA!

Published

on

PROČITAJTE JOŠ Vesna Čipčić o nastavku serijala ŽIKINA DINASTIJA: Moja frau ELZA će vas ODUŠEVITI! Evo i zbog čega…

U četvrtu deceniju života glumac Milan Marić zakoračio je u liku legendarnog pevača Tome Zdravkovića (1938-1991). Iako će mu glas u igranom filmu „Toma„, kao i potonjoj seriji, pozajmiti profesionalac, da bi svedočio o životu najvećeg boema jugoslovenske narodne muzike i mogao da uđe u, i pod, kožu Tome Zdravkovića, Marić je dugo uvežbavao i pevanje i sviranje.

PROČITAJTE JOŠ SAZNAJEMO – Snima se ruska BRIDŽET DŽOUNS! U glavnoj ulozi MILOŠ BIKOVIĆ!

– Toma je rođen, živeo je i proslavio se u Jugoslaviji. U to vreme, sporije se i temeljnije gradila karijera. Organizovane su velike koncertne turneje i muzički festivali širom zemlje. Postoje brojna svedočanstva o intenzivnom druženju i dogodovštinama iz tog vremena, od kojih ćemo mi neke obraditi u filmu. Simbolično, Tomina smrt koincidira sa krajem Jugoslavije i onim što je ta zemlja predstavljala. Ostale su uspomene – poručuje Marić u intervjuu za Novosti otkrivši koje su mu omiljene Tomine pesme.

PROČITAJTE JOŠ Miodrag Radonjić za FILM I TV otkriva – Hoće li se snimati JUŽNI VETAR 3?

– To je sigurno pesma „Evo već je jesen, a tebe još nema…“, jer svi čuvamo neku neispričanu priču, te letnje ljubavi, ta taužna leta…

PROČITAJTE JOŠ Lidija Vukićević OTKRILA koga će igrati u seriji IGRA SUDBINE! OVO niste očekivali…

Foto Promo

Advertisement