Connect with us

Top Story

Igra sudbine 156. epizoda – Ministarka MILEVA dolazi da upozna ALEKSU! I DOPAŠĆE joj se ONO što će VIDETI! A šta MILA kaže na to?

Published

on

Pročitajte još KONAČNO! Luka se OBRAČUNAO sa SOFIJOM! Pokazao joj je GDE JOJ JE MESTO! Sofija je POTUČENA do KOLENA!

Novi nastavak serije Igra usdbine 156. epizoda donosi nam uzbuđenja od kojih će gledaocima zastati dah, ali i jedno veliko iznenađenje na koje se DUGO ČEKALO.

Pročitajte još SANDRA BUGARSKI otkrila koju glumicu doživljava kao SESTRU

Ministarka Mileva Tankosić (Lidija Vukićević) o kojoj kolaju glasine da je nimfomanka, dolazi kod Vukašina u hotelsku sobu kako bi upoznala Aleksu.

Pročitajte još Aleksa će birati između Mile i Sofije – Koga bi IZABRAO Luka Raco?

Ivan se nudi Adi da bude njen novi vozač, a kada ugleda Svica, momentalno će mu pozliti.

Inspektorka Stana dolazi kod Katarine, ali njena poseta nije službena kako se prvobitno mislilo. Ona je tu da ispita Katarinu o odnosu koji ima sa njenim suprugom.

Pročitajte još HIT! Milica Milša nam OTKRIVA: Da nije bilo OVE telenovele – Žarko i ja se možda NIKADA ne bismo VENČALI! Pogodite o kojoj SERIJI…

Na Strahinjinoj žurki Dijana saznaje da je zapravo Nada buduća mama, dok Luka ne skida pogled sa Une. Zvonko donosi konjak kako bi sa Matijom proslavio njegovo ozdravljenje…​

Pročitajte još HIT! IVA ŠTRLJIĆ oduševila nas je kao DIJANA ERSKI, a pogledajte KAKO izgleda u seriji AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA! Potpuna TRANSFORMACIJA!

Foto Promo

Advertisement