Connect with us

Featured

ŠUŠKALO SE DA SE RAZVODE, a oni ČEKAJU DRUGO DETE! Jedan od najvoljenijih glumačkih parova braku dao DRUGU ŠANSU!

Published

on

Omiljeni turski glumački par, Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen već neko vreme su na meti tračeva, te se neprestano spekuliše o njihovom razvodu. Ipak, sudeći po njihovim društvenim mrežama, njih dvoje su srećniji nego ikada.

Pročitajte još Aleksa će birati između Mile i Sofije – Koga bi IZABRAO Luka Raco?

Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen u aprilu prošle godine dobili su sina Karana, a kako turksi mediji pišu, upravo on je povod za raspad njihovog braka. Popularni par ima neslaganja, kada je vaspitanje sina u pitanju.

Pročitajte još KONAČNO! Luka se OBRAČUNAO sa SOFIJOM! Pokazao joj je GDE JOJ JE MESTO! Sofija je POTUČENA do KOLENA!

Oni su na svojim društvenim mrežama nastavio da objavljuje fotografije, na kojima deluju srećni, zadovoljni i zaljubljeni. Izvor blizak paru medijima otkrio da su rešili nesuglasice i odlučili da pokušaju još jednom.

Pročitajte još KONAČNO! Milica Milša PROGOVORILA o nastavku serije IGRA SUDBINE! Evo šta nas očekuje u NOVIM EPIZODAMA!

– Žele sebi da pruže još jednu šansu, a ako ne uspeju, svako će poći svojim putem – rekao je izvor.

https://www.instagram.com/p/B_ciTyxHU81/

Sada, tamošnji mediji prenose radosne vesti – Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen ponovo će postati roditelji! Kako pišu turski mediji, glumica je tek zakoračila u četvrti mesec, a popularni Bali beg bio je oduševljen srećnim vestima.

Burak je u medijima već nekoliko puta rekao da bi voleo da ima više od jednog deteta, a posebno bi ga obradovalo da dobije ćerkicu.

Pročitajte još ŠOK! Zvezde serije IGRA SUDBINE dobile KORONU! Ona ODMAH IZOLOVANA, on je saznao PREKASNO!

– Silno želi da dobije devojčicu koja će biti njegova mala princeza. No, naravno, najbitnije mu je da je beba zdrava i da sve bude u redu – kaže izvor.

Međutim, par se još uvek nije oglasio povodom ove radosne vesti. Kako i priče o razvodu demantuju samo svojim fotografijama, ostaje nam samo da pomno pratimo njihove “Instagram” profile i sačekamo zvaničnu potvrdu srećnih vesti.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – HIT! Porodila se NADA? Strahinja objavio sliku sa BEBOM! (FOTO)

Foto Promo

Advertisement