Connect with us

Featured

Vikend sa ćaletom, 2. epizoda: Kašika UPOZNAJE sina sa novom PORODICOM. EVO kako će Ognjen REAGOVATI

Published

on

“Vikend sa ćaletom” je sedmodelna serija nastala od istoimenog filma reditelja i scenariste Miroslava Momčilovića. Glavne uloge tumače Nenad Jezdić, kao Kašika, Branislav Bane Vidaković kao Bata Konj i Vasa Vraneš kao Kašinkin sin Ognjen.

PROČITAJTE JOŠ: Olga Odanović: NISAM htela da igram ZLATANU! A evo i ZAŠTO!

2. epizoda serije Vikend sa ćaletom na programu je u ponedeljak, 1. februara na TV Nova S od 21.00. Kašika će otkriti Ognjenu čime se bavi i koliko je popularan na  internetu.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Tomašević NEMA sreće u LJUBAVI, a njena sestra ANĐELKA otkriva ZAŠTO

Ognjen saznaje šta je to „krndelj“ i šta njegova „prava baka“ misli o sinu Kašiki. Kašika dovodi Ognjena u kuću koja je „sva u fulu“.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – KO je sobarica KRISTINA iz serije TAJNE VINOVE LOZE? Vreme je za OSVETU!

Sve je na dugme, ima bazen i đakuzi, a prepisana je na Ognjena. Tu Ognjena upoznaje sa sadašnjom ženom i polusestrom, Vasilisom. Iako mu je upoznavanje sa polusestrom emotivni šok Ognjen to stoički podnese.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze – Gledaj SVE epizode ONLINE! A evo i KAKO!

Kašika obasipa Ognjena poklonima. Neki pokloni gnjave Ognjena, naročito trenerka, ali ga ronilački sat za specijalce baš obraduje.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Evo koja ZVEZDA filma JUŽNI VETAR je ODBILA da glumi SLOBODANA MILOŠEVIĆA u seriji PORODICA!

Siže serije: Kašika je sredovečni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi. On žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK! Višnja je UDATA! A evo i ZA KOGA! Od njega se PLAŠI CELA SRBIJA!

Nije ga viđao pet godina jer je zbog ’malih komplikacija’ imao zabranu prilaska dečaku. Sada Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici. Istovremeno nastoji da iz malog istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.

PROČITAJTE JOŠ: Mirjana Bobić Mojsilović OTKRIVA – Hoće li biti DRUGE SEZONE serije TAJNE VINOVE LOZE?

Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju. On iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće. U nekoliko dana želi da mu isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje. Istovremeno, Kašika pokušava da kao ’pravi beogradski šmeker’ od malog sakrije svoju bolest.

Ostale uloge igraju: Miodrag Krstović, Jelena Đukić, Katarina Radivojević, Ana Radović, Marko Gvero, Zoran Vukajlović, Aleksandra Alač, Svetlana Bojković, Boris Milivojević, Miljan Davidović…

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement