Connect with us

Featured

Serije KOSTI i MESO – sve epizode ONLINE! A evo i GDE I KAKO!

Published

on

Prva dva dela popularne Banjalučke trilogije, serija Kosti i Meso, od 1. do 31. januara biće dostupne svim korisnicima multimedijalne platforme RTS Planeta.

Pročitajte još Igra sudbine 206. epizoda – ŠOK! Pančeta OTKRIVA zbog koga je postala PROSTITUTKA! OVO niko nije OČEKIVAO!

Obe serije, delo scenariste Nikole Kolje Pejakovića i reditelja Saše Hajdukovića, izazvale su nepodeljeno oduševljenje gledalaca i kritičara. „Meso“ smo na TV ekranima gledali krajem 2017.godine, a „Kosti“ su premijerno emitovane u decembru 2020, takođe na prvom programu Radio-televizije Srbije i svaku epizodu pratilo je više od milion i dvesta hiljada gledalaca.

Pročitajte još Olja Lević PRIZNALA zahvaljujući ČEMU je dobila ulogu MILE u seriji IGRA SUDBINE! OVO NIKO nije OČEKIVAO!

Kosti i Meso online – Reč je o savremenim dramskim serijama sa elementima trilera, koje našu svakodnevicu predstavljaju hrabro i bez ulepšavanja.

Jedan od posebnih kvaliteta obe serije je glumačka podela, pa su tako u „Kostima“ izvrsne uloge ostvarili Jovo Maksić, Ljubiša Savanović, Dragan Mićanović, Boris Isaković, Nikola Rakočević, Ljubomir Bandović i mnogi drugi, dok u „Mesu“ gledamo Igora Đorđevića, Nikolu Pejakovića, Mariju Pikić, Vuka Kostića…

Pročitajte još Danas je moćna ADA KANAČKI, alfa i omega serije IGRA SUDBINE, a evo kako je Milica Milša izgledala kao DEVOJČICA!

Svi oni koji su propustili bilo koji od dva dela trilogije ili žele ponovo da ih pogledaju, imaju priliku da to učine tokom januara na
rtsplaneta.rs

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement