Connect with us

FILM

Miloš Biković u Rusiji zarađuje TOLIKO da ne mora UOPŠTE da snima U SRBIJI! A evo i KOLIKO!

Published

on

Naš trenutno najpopularniji glumac Miloš Biković, gostovao je u jutarnjem program TV Prva prvi put otkako je objavljeno da je oboleo od korone. Tom prilikom istakao je da se oseća bolje, ali da su neke od posledica i dalje prisutne.

 “Osećam i dalje zamor, neobičan je virus. Ali nije ostavio neke veće posledice za sada”, rekao je Biković u pomenutoj emisiji.

Pročitajte još IGRA SUDBINA: TOP 3 UŽASNE stvari koje očekuju ADU KANAČKI u nastavku SERIJE! Hoće li ADINO srce IZDRŽATI?

Zanimljivo je da je naša on nedavno izglasan za najpopularnijeg glumca u Rusiji, a sada je prokomentarisao i novu titulu koju je dobio.

Pročitajte još DEBELJKO će u nastavku serije IGRA SUDBINE uraditi OVO zbog čega će svi POLUDETI!

“Meni to govori da je to neki kontakt koji sam ostvario sa ruskom publikom. Nije uvek popularnost merilo kvaliteta, ali govori o nekom kontaktu s publikom koji je u ovom slučaju očigledno uspešan i nadam se da ću uspeti da to iskoristim. Popularnost nije zanemarljiva, glumac treba da bude popularan, ali da to iskoristi da pošalje neku poruku, da je “prokrijumčari”, da dok je gledaocu zabavno uz to pošalje i neku poruku”, iskren je bio glumac, koji već godinama uspešno gradi karijeru u Rusiji i Srbiji.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković proglašen za NAJBOLJEG GLUMCA u RUSIJI!

“U Rusiji se osećam kao u drugoj kući, ali u Srbiju se vraćam da radim jer me vuče da radim u svojoj zemlji. Ja sam ponikao u ovoj kulturi i želim da radim u svojoj zemlji. Inače, iz nekih drugih razloga, pa i finansijskih, nemam potrebe za tim. Ja mogu da radim samo u Rusiji jer je veće tržište. Ali želim da radim i u Srbiji”, objasnio je glumac.

Pročitajte još BESA 2 – Završeno snimanje PRVOG DELA druge sezone! A EVO kada sledi NASTAVAK!

Miloš Biković u Rusiji zarađuje TOLIKO da ne mora UOPŠTE da snima U SRBIJI!

Miloš je ove godine izbio i na prvo mesto liste najplaćenijih glumaca u Rusiji, a prestigao je miljenike žena Aleksandra Petrova i Danila Kozlovskog.

Bikovićev dan na setu filma “Sluga” koštao je producente 420.000 rubalja, odnosno oko 5.200 evra.

Pročitajte još ŠOK! Evo KOJI poznati GLUMAC je trebalo da bude LUKA KANAČKI u seriji IGRA SUDBINE! A evo i KOGA je trebalo da GLUMI STEVAN…

Snimanje komedije trajalo je 39 dana, a prema pisanju medija, Biković je samo za tu ulogu zaradio više od 200.000 evra.

Do prošle godine najplaćeniji ruski glumac bio je Aleksandar Petrov sa 3.100 evra za jedan dan snimanja, a pre njena prvo mesto držao je Danila Kozlovski koji je godišnje zarađivao 1.250.000 evra.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Aleksa i MILA postaju NEPRIJATELJI? OVO je kraj LJUBAVI? A evo i ZAŠTO…

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement