Connect with us

Featured

Tajne vinove loze, epizoda 13: Vuk je GOTOV! Evo ŠTA mu SPREMA Žuti!

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 13 na programu je u sredu (3. februara) od 21.00 na Superstar TV i u petak (5. februara) od 20.05 na RTS 1.

PROČITAJTE JOŠ: VAŽNO! Serija TAJNE VINOVE LOZE – MENJA TERMIN! Saznaj KADA i GDE će se EMITOVATI!

Inspektor Neven Molnar (Marko Janjić) stiže u kuću Tomovića. On kaže Vuku kako je svestan da su umorni i zabrinuti za Radula, ali da je najbolje da odmah od njih uzme izjave.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Zarić je NASLEDILA talenat od OCA koga je OBOŽAVALA cela JUGOSLAVIJA. Evo o kome se radi! (VIDEO)

Nemanja govori Veri kako bi sutra morao da krene za Beograd. Ona mu kategorički odgovara da to ne dolazi u obzir.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK! Višnja je UDATA! A evo i ZA KOGA! Od njega se PLAŠI CELA SRBIJA!

Jović razgovara sa Vukom o trenutnoj situaciji koja je zadesila porodicu Tomović. Od njega saznaje da se Anja vratila u Suboticu i da se sa Jelenom nalazi u bolnici kod Radula.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Evo koja ZVEZDA filma JUŽNI VETAR je ODBILA da glumi SLOBODANA MILOŠEVIĆA u seriji PORODICA!

Vuk moli Jovića da pozove Anju da pođe sa njim na poslovni put u Zagreb, kako bi skrenula misli sa nesreće koja se dogodila Radulu. Ali, moli ga da joj ne otkrije da mu je on to predložio.

PROČITAJTE JOŠ: Olga Odanović: NISAM htela da igram ZLATANU! A evo i ZAŠTO!

Žuti pokazuje svojim ljudima papire koje mu je nabavio Paun, a koji optužuju Vuka da je policiji odao Radula. Na poverljivim dokumentima stoje njegovi inicijali. Za Žutog nema dileme – Vuk je gotov!

PROČITAJTE JOŠ: Dragan Nikolić odigrao ŽOTU u seriji “Selo gori, a baba se češlja”, nakon što su ulogu ODBILI ovi glumci!

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement