Connect with us

Featured

Milan Marić, junak serije PORODICA OTKRIVA – OVO mi je bilo NAJTEŽE kod lika ČEDOMIRA JOVANOVIĆA!

Published

on

Od 29. marta na kanalima Superstar TV u 20.00 i na RTS 1 od 20.50 počinje dugo očekivana petodelna mini-serija „Porodica“ u produkciji Firefly-a i Telekoma Srbije. Serija Bojana Vuletića, u kojoj glavne uloge tumače Boris Isaković, Mirjana Karanović, Tijana Marković, Milan Marić, Miloš Timotijević, Gordan Kičić, Uliks Fehmiju, Svetozar Cvetković, Vuk Kostić, Katarina Žutić, Jana Bjelica i mnogi drugi (jedna od retkih serija u kojoj su zaista sve uloge glavne) prati događaje neposredno pre predaje Slobodana Miloševića.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIVAMO – Evo gde je snimana serija KALKANSKI KRUGOVI! Da li zaista postoji šuma ZABRAN?

Osim dve glavne role, najviše pažnje, sasvim očekivano privukla je uloga Čedomira Jovanović koju je u seriji dočarao glumac Milan Marić.

– Ulaziš u kuću koja je neprijateljski nastrojena prema tebi. Tu je policija, napolju vojska. Svašta može da se desi, situacija u zemlji je napeta do ivice ključanja i država je na korak od građanskog rata – kaže glumac Milan Marić, opisujući ulogu Čedomira Jovanovića u mini-seriji „Porodica“, koja prati događaje neposredno pre predaje Slobodana Miloševića.

PROČITAJTE JOŠ Serija PORODICA Mirjana Karanović OTKRIVA – Evo PO ČEMU smo ISTE MIRA MARKOVIĆ i JA!


Serija koja prati poslednje dane porodice Milošević na programu će biti od 29. marta. Kako je Marić u Beogradskoj hronici naveo, 90 odsto radnje se događa u vili „Mir“ i bavi se pregovorima Slobodana Miloševića i Čedomira Jovanovića oko predaje.

PROČITAJTE JOŠ Ivana Zečević, Miona iz serije KALKANSKI KRUGOVI, OTKRIVA – Kako STVARNO izgleda ZABRAN i šta ju je više plašilo ŠUMA ili LAUŠEVIĆ?


Marić za reditelja i scenaristu Bojana Vuletića kaže da je seriju faktografski odlično pripremio.
„Tek kada smo ušli u snimanje, zapravo smo videli koliko je apsurdna situacija u kojoj se našao Čedomir Jovanović. Ulaziš u kuću koja je neprijateljski nastrojena prema tebi. U kući je pre nekoliko sati došlo do pucnjave. Tu je policija, napolju vojska“, navodi glumac Milan Marić.

PROČITAJTE JOŠ KALKANSKI KRUGOVI – OTKRIVAMO: Evo KAKO izgleda MISTERIOZNO BIĆE iz ZABRANA! Ko je MAČJI SMEH?


Prema njegovim rečima, tu može svašta da se desi, situacija u zemlji je napeta do ivice ključanja i država je na korak od građanskog rata.Marić priznaje da je teško biti distanciran od dešavanja u seriji.
„Zato što je to bliska istorija i ta porodica je na ovaj ili onaj način uticala na živote svih nas. Ne možeš da budeš potpuno distanciran“, kaže srpski glumac.

PROČITAJTE JOŠ Serija Porodica: OTKRIVAMO kako je Boris Isaković postao SLOBA! POGLEDAJTE proces NEVEROVATNE transformacije!


Pravi izazov je bio, kako kaže, napraviti i odigrati lik Čedomira Jovanovića.


„Trebalo se vratiti 20 godina unazad. To je čovek koji je tada formirao svoj politički način govora. Nije trebalo da odigram Čedomira Jovanovića kakvim ga poznajemo danas, već onog sa nepunih 30 godina i to pomoću snimaka, fotografija, intervjua“, objašnjava Marić.
O reakcijama ljudi ne želi da razmišlja.

PROČITAJTE JOŠ POGLEDALI SMO prve DVE epizode serije PORODICA, a ovo je TOP 5 RAZLOGA zbog kojih je VI – NE SMETE PROPUSTITI! Sloba je samo…


„Svako će reagovati kako misli da treba. Mi jesmo, nažalost, podeljeno društvo po skoro svim pitanjima. I ova serija mislim da neće proći bez tog našeg ‘hobija’“, dodaje Marić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement