Connect with us

Featured

Radio Mileva 14. epizoda: Mileva je u ŠOKU! Natalijin BIVŠI MUŽ ostavio joj je nešto pred vratima! Evo i ŠTA (VIDEO)

Published

on

Radio-Mileva-14-epizoda

“Radio Mileva” je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U ponedeljak, 29. marta, na programu je 14. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! SENKE NAD BALKANOM i VRATIĆE SE RODE na listi TOP 100 NAJBOLJIH SERIJA svih vremena! Bolje od SIMPSONOVIH i DOSIJEA X!

Milevi smeta buka koju pravi upravnik zgrade Lisičić, penzionisani policajac, koji ugrađuje rešetke u zgradi.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! OTKRIVENO – EVO ko posipa KREČ oko ZABRANA u seriji KALKANSKI KRUGOVI!

Lisičić je, inače, postavio i kamere. Posebno je obratio pažnju na studente koji žive u zgradi. Sumnjiv mu je svaki njihov pokret i postupak.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO: Ovo su SVI glumci koji su igrali JOSIPA BROZA, a EVO ko je bio NAJBOLJI Tito!

Ispred Milevine zgrade, međutim, pojavio se misteriozni muškarac koji je ispred njenog stana ostavio torbu.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI progovorili o lepri: GUBA i danas POSTOJI u Srbiji. EVO u kom GRADU!

Da bi saznala ko je to ostavio, Mileva ode kod Lisičića i na snimku prepozna tog muškarca – to je Ninoslav, bivši muž njene ćerke, Natalije.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 5 NAJBOLJE STRANE SERIJE po izboru IVANA KARLA za FILM I TV – DOMOVINA održala lekciju IGRI PRESTOLA! Tako se ZAVRŠAVA serija!

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

PROČITAJTE JOŠ: Nataša Drakulić za FILM I TV otkriva SVE o seriji DARA IZ JASENOVCA! Evo KADA i na KOJI kanal stiže PRIČA O DARI!

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement