Connect with us

Top Story

Pre braka sa Marinkom Madžgaljem, Dubravka MIJATOVIĆ bila je u braku sa drugim kolegom! Evo o kome je reč!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Glumica Dubravka Mijatović ima dva braka iza sebe. Za emotivne partnere uglavnom je birala kolege te je tako na ludi kamen stala sa pokojnim Marinkom Madžgaljem, dok je pre njega volela Gorana Radakovića, sa kojim ima ćerku Ivu.

Pročitajte još ŠOK! Najveće greške u SRPSKIM SERIJAMA! OVE TV majke bile su MLAĐE od SVOJIH SINOVA! Radmila Savićević majka ČKALJI! A Ceca Bojković…

Bivši supružnici upoznali su se tokom snimanja filma „Tri palme za dve bitange i ribicu“, a nedugo od početka zabavljanja razmenili su i bračne zavete, piše Story.

U braku se nisu slagali, ali su se za dobrobit svoje mezimice dogovorili da jedno drugo ne sputavaju, nemaju zle namere i čine sve kako bi ona odrastala bez posledica, koje razvod može da prouzrokuje kod najmlađe populacije.

Pročitajte još ŠOK! Bivša devojka Miloša Bikovića OPTUŽENA da se bavi CRNOM MAGIJOM! EVO o KOME je REČ!

Goran je svojevremeno umeo da kaže da je Dubravka divna majka i divna drugarica, koja je i nakon razlaza nastavila da brine o njemu i podržava ga.

Uvek skromna i suzdržana, ali i pravična Dubravka je odrasla na Senjaku, međutim najveći deo godine provodila je sa sestrom Sanjom u selu kod Kopaonika kod svoje bake. Tvrdi da sve što joj se dogodilo, dogodilo joj se tamo, što je u velikoj meri oblikovalo.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas čeka na KRAJU SERIJE! Matija u ZATVORU, Sofija postaje DOBRA, a slede ČETIRI VENČANJA! Evo i ČIJA!

– Tamo sam sve otkrila, saznala i shvatila, tamo se dobrim delom formirala moja ličnost. Pamtim to lepo dvorište gde smo brali borovnice i jagode i dan-danas idem tamo, mada je sve urbanije, čak postoji i bazen. Ne oseća se više zov prirode kao nekada – rekla je ranije ona.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Marinko KRIJE jednu VELIKU TAJNU! A EVO o čemu je REČ!

Foto Promo Žigosani u reketu/Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Story

Advertisement