Connect with us

Featured

PROČITAJTE! Kako će se PLASIRATI Uraganke u večerašnjem FINALU EVROVIZIJE!

Published

on

Cela Evropa, Izrael, ali i daleka Australija večeras željno iščekuju finale izbora za „Pesmu Evrovizije“ 2021. godine. Naravno, i mi u Srbiji zdušno navijamo za naše devojke, za naše Uraganke, koje su sudeći prema komentarima na dobrom putu da se plasiraju visoko. Ipak, o ovoj temi najbolje je razgovarati sa Natalijom Milosavljević, glavnom i odgovornom urednicom Radio Novosti, kojoj je Evrosong u „malom prstu“.

Sanja Vučić ima BRATA na čije TRBUŠNJAKE OTKIDA ceo BALKAN! Pogledajte KAKO izgleda ovaj PASTUV iz KRUŠEVCA! PS. On je ZUBAR!

Pitanje nad pitanjima je, svakako, koja su njena očekivanja kada je u pitanju naš predstavnik na ovogodišnjem izboru za „Pesmu Evrovizije“.

Sanja, Ivana i Ksenija su odlične i već bih im čestitala da ih vidim ovom prilikom u Roterdamu. Zagrlila bih ih i rekla im hvala vam što ste nas vratili na mapu Evrovizije gde nam je i mesto, hvala vam što ste nas učinile ponosnim u okviru ta tri minuta i na pravi način predstavile Srbiju – u dahu priča Natalija Milosavljević za Film i TV.

OTKRIVAMO – Konačno je POZNATO! Evo kada se TAČNO opraštamo od serije IGRA SUDBINE! Nije ostalo još MNOGO!

Ove godine članice grupe „Hjurekejn“ imale su veoma težak zadatak, pa ima Natalija prognozira plasman u gornju polovinu tabele.

– Tu će biti oko 15. mesta. Možda zvuči pregrubo, ali kada izbacim sve subjektivne poglede, objektivno ovo je jedan od težih Evrovizija. Mnoge zemlje su stigle na ovo takmičenje sa daleko većom budžetima, neke su menjale i pesme i izvođače. Mi smo predstavili na najbolji mogući način i čak i to 15. mesto je odlično – kaže Natalija.

O prognozama Natalija kaže da će prvo mesto osvojiti Malta, i to zato što njihova predstavnica ima čaroban, zlatan glas, a i Malta do sada nikada nije bila domaćin ovog nadmetanja.  Ostale na listi navela je taksativno.

Natalija smatra da će nakon Malte lista izgledati ovako – drugo mesto Ukrajina, pa zatim Italija, dalje Švajcarska, Rusija, Finska, Bugarska, Island i San Marino.

IGRA SUDBINE – Na kraju serije SLEDI NAJVEĆI ŠOK od svih ŠOKOVA! Posle ovoga – PAKAO će se ZALEDITI! Tiče se ADE i SOFIJE,…

Mi ćemo se nadati, zarad naših devojaka, da će iznenaditi i nas i Nataliju, zato večeras od 21.00 na RTS 1 spremimo se i navijajmo za Sanju, Ivanu i Kseniju.

Foto PROMO

Advertisement