Connect with us

TV

Beležnica 5. epizoda: Boško otkriva VREMENSKU KAPIJU! Sledi ŠOK! (VIDEO)

Published

on

“Beležnica” (5. epizoda), nova domaća SF triler serija, emituje se premijerno od 22. maja vikendom na Superstar TV od 21.00. U subotu, 5. juna, na programu je 5. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Vladan Savić, Ivan iz serije IGRA SUDBINE posle napada na kolegu OTKRIVA – Na ULICI MI NUDE BUBREG! Ali TO nije ono NAJGORE!

Posle susreta sa Janketićem koji ga je prepoznao, Boško počinje da sumnja da postoji vremenska kapija. I da su se zato njih dvojica sreli u magli.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – Nenad Nenadović, BRUNER iz serije IGRA SUDBINE u STRAHU ZA ŽIVOT: Puštam BRADU da me NE PREPOZNAJU NA ULICI! A evo i ZAŠTO!

U beležnici proučavaju priču o čoveku koji je na Magliču izvodio čudne rituale kojima su prizivani događaji iz prošlosti.

PROČITAJTE JOŠ: JANKO iz serije “Igra sudbine” PRETUČEN na ulici! EVO ko ga je NOKAUTIRAO i zbog čega! (POTRESNA FOTKA)

Hari se u Beogradu sreće sa Jelisavetom, koja mu je poslala mejl. Oni se znaju iz sedamdesetih godina, kada je Hari saznao za Profesora i pozvao ga u goste zajedno s njom.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Milica Tomašević otkriva SVE o LJUBAVNIM TAJNAMA Tita i JOVANKE: Ovako je STVARNO izgledao BRAK Broza i PRVE DAME JUGOSLAVIJE! Jedno mu NIKAD nije DOZVOLILA!

U flešbeku iz 1969. saznaje se da je Jelisaveta nakon upoznavanja sa Veljom njega posetila na poslu i tražila pomoć.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 7 najvećih TAJNI KVIZA POTERA – KO je osvojio NAJVIŠE NOVCA, kako se deli ZARADA, ko je prva ŽENA pobednica i KO bira TAKMIČARE?

Boško kreće na Maglič. Usput doživi trovanje hranom, što ga zaustavlja da ostane u Kraljevu kod žene kod koje je odseo. Jelisaveta mu javlja da joj je obijen stan…

Sinopsis: Serija “Beležnica” (5. epizoda), kreirana je u režiji Miroslava Lekića, a po romanu Ratka Dmitrovića “Beležnica profesora Miškovića”. Predstavlja priču punu fantastike, magije i neverovatnih situacija paralelno na dva koloseka. Prvi deo radnje smešten je u prve godine 21. veka a drugi deo u 70-e godine 20. veka.

PROČITAJTE JOŠ: DINASTIJA na SRPSKI NAČIN – Umesto Karingtona stižu KADIĆI! Kristl postaje KRISTINA, a evo KAKO će se zvati ALEKSIS!

U proleće 2002. godine mladi novinar lista “Argument”, Boško Stevanović, dobija zadatak da napiše tekst o naučnoj ostavštini poznatog preminulog srpskog etnologa Arsenija Miškovića. U međuvremenu, njegova supruga Jelisaveta Mišković daje oglas da poklanja arhivu pokojnog naučnika, preko jednog beogradskog lista. Boško Stevanović dobija zadatak da uradi razgovor s udovicom Mišković. Odlazi kod nje i na rastanku dobija malu, crnu beležnicu. Boško tragom beležnice, koju mu je dala Jelisaveta, ulazi u začarani krug.

Uloge igraju: Momčilo Otašević, Milena Radulović, Miloš Samolov, Anica Dobra, Svetozar Cvetković, Irfan Mensur, Isidora Janković, Aleksandar Radojičić, Tijana Čurović, Danica Radulović, Aleksandar Srećković – Kubura, Miodrag Krivokapić, Dejan Lutkić, Nebojša Kundačina, Pavle Veselinović i mnogi drugi!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement