ŠOK! Miloš Biković na METI MANIJAKA! Srpskoj zvezdi prete OPASNI RUSKI MOMCI! A evo i ZAŠTO!

milos-bikovic-830x553

Život Miloša Bikovića uvek je na meti medija. To i ne čudi budući da je uz Novaka Đokovića reč o najpopularnijoj zvezdi sa ovih prostora. Ipak, Miloševa popularnost davno je prešla okvire Balkana. O njegovom statusu u Rusiji ne treba ni govoriti, a sve potvrđuje da je Miloš Biković tokom prethodnih meseci i zvanično postao tamošnji najpopularniji, ali i najskuplji glumac.

Pročitajte još Serija KLAN! Skandal na snimanju DRUGE SEZONE! Ukradeno 250 KILOGRAMA “KOKAINA” i 2.5 MILIONA DOLARA! Ali to nije SVE!

Verovatno je zbog toga i svaka vest u vezi sa privatnim životom glumca burno propraćena. A poslednja informacija da je Biković u vezi sa ruskom poznatom plesačicom Arinom Vološinom dodatno je zagrejala atmosferu. Tako je do Srbije, a zahvaljujući Skandalu stigla vest da je život Miloša Bikovića u velikoj opasnosti.

Pročitajte još Olja Lević je zahvaljujući OVOJ glumici zaigrala u seriji IGRA SUDBINE! Evo ko joj je POMOGAO da postane Mila! ODUŠEVIĆETE SE!

Kako Scandal saznaje, Miloš Biković se navodno našao na meti žestokog momka iz Rusije za kojeg se priča da je bivši momak Arine Vološine, atraktivne plesačice iz Rusije koja je sada u vezi sa Milošem.

– Taj tip je navodno bio sa Arinom ili se pak samo loži na nju, ali priča se da je odlepio od kada je čuo da je ona sa Bikovićem – objašnjava izvor za gorepomenuti portal i dodaje:

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Miloš Biković za FILM I TV otkriva ZAŠTO je film SLUGA dobio RIMEJK u čak OSAM ZEMALJA i poručuje: Jedva čekam da vidim KO ĆE GLUMITI GLAVNE ULOGE!

– Navodno juri svoje kontakte iz Beograda preko kojih će da zapreti Milošu da je ostavi i da je se kloni da s njim ne bi imao posla. Mislim da to do Bikovića još nije ni došlo i pitanje je i da li će. Ipak je on ozbiljan momak do kojeg je teško doći – završava izvor za Skandal.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Alo/Skandal