Connect with us

Top Story

HIT! Glumac Rade Šerbedžija nije planirao da se bavi glumom! EVO ŠTA je bila njegova velika strast i KO mu je bio uzor!

Published

on

Ko bi poverovao u to da Rade Šerbedžija nije oduvek želeo da bude glumac, a ni muzičar? Ni mi nismo verovali, dok to nismo lično čuli od njega. On je otkrio šta je želeo da bude i kako je došlo do toga da mu životni putevi krenu u totalno drugom smeru.

Pročitajte još HIT! Reditelj Predrag Antonijević otkrio šta nas čeka u novoj seriji BUNAR! A EVO KADA počinje prikazivanje filma DARA IZ JASENOVCA u bioskopima!

– To je jako smešna priča. Uvek sam želeo da budem rukometaš, fudbal je takođe bila moja velika strast. Planirao sam i da budem pisac, da se bavim književnošću jer sam dosta tokom mladosti čitao, ali put me je odveo na drugu stranu. I dalje se bavim glumom, ali zbog ljubavi prema poeziji pišem pesme. Uzor mi je Arsen Dedić, njega sam obožavao i kad su bili najpopularniji Bitlsi – rekao je glumac za Kurir, i dodao:

Pročitajte još ŠOK! KALKANSKI KRUGOVI – OVO niko nije znao! Otkrivena tajna serije! EVO O ČEMU je reč!

– Današnje vreme ne može da se meri sa mojom mladošću, danas je mnogo teže, život je postao mnogo komplikovan. Ljudi su umorni i vrlo je teško mladim ljudima. Danas je sve postalo užasno brzo i žao mi je mladih ljudi, mada se oni odlično snalaze u celoj toj brzini.

Foto Printscreen YouTube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement

Copyright © 2021 | All Rights Reserved Film&TV | Optimizacija sajta: Happy Media