Connect with us

Featured

ŠOK! Evo koliko je LANE GUTOVIĆ zarađivao PO EPIZODI u seriji BELA LAĐA! I Šojić bi mu pozavideo…

Published

on

Glumac Lane Gutović jedan je od velikana domaćeg glumišta. Mada se proslavio rolom Srećka Šojića u filmskom serijalu Tesna koža, čiji je TV nastavak serija Bela lađa, još mnogo je drugih uloga koje su obeležile karijeru našeg poznatog glumac. Ipak, kako je to nedavno i sam priznao, upavo ova bila je – najskuplja.

Pročitaj još ŠOK! Jana Milić, Zoran Pajić i Stefan Buzurović u trci za glavne uloge u novoj Pinkovoj seriji: JUGOSLOVENKA odlaže nastavak snimanja sapunice ISTINE I LAŽI?

Poručivši u svom duhovitom maniru da cifru za taj honorar ne otkriva ako u blizini nema kola Hitne pomoći da njegovom sagovorniku ne bi naglo pozlilo, Gutović je informaciju o tome koliko je zarađivao po epizodi serije Bela lađa zadržao za sebe.

Pročitaj još UKLETA SERIJA! Baba Vanga zagorčala živote GLUMCIMA! Evo KO je skinuo PROKLETSTVO…

Ipak, kako se od naših tabloida ništa ne može sakriti, veoma lako je otkriveno da je najverovatnije reč o 7.000 evra za jednu epizodu, čime se Lane Gutović svrstao među najskuplje srpske glumce. Prema nekim izvorima, ta cifra kretala se i do 10.000 evra što je, svakako, honorar od kog se čoveku lako zavrti u glavi. Hitna pomoć je uvek dobrodošla kada je o Srećku Šojiću reč. Nema sumnje u to.

Foto Promo

Advertisement