HIT! Zvezda serije IGRA SUDBINE Olja Lević otkriva ŠTA joj je donela Mila i na ŠTA bi sve pristala zbog uloge!

Glumica Olja Lević stekla je ogromnu popularnost u seriji “Igra sudbine”, gde tumači lik Mile. Ova rola donela je mladoj glumici veliku popularnost, te se potpuno okrenula poslu, a kako nam je ptiznala, zbog toga je trpeo njen privatni život.

– Bila sam privatno u nekom trenutku gde mi je savršeno odgovaralo da ovoliko snimam i radim, jeste naporno radi se mnogo pogotovo u početku smo snimali po 12, 13 sati. Sad pošto ima novih likova, to se proredilo, pa imam malo slobodnog vremena. Pre svega sam zahvalna na ovoj seriji iz razloga što mi je pružila praksu i glumu pred kamerama u kontinuitetu u roku od dve godine – kaže Olja, i dodaje:

Pročitajte još Igra sudbine 319. epizoda – Matija je ucenjen! Mora da zabije Sofiji NOŽ U LEĐA! A evo i ZAŠTO!

– To je ogromno iskustvo, praksa koja mi mnogo znači, to nema ni na fakultetu, i to pre svega stavljam iznad popularnosti. Ali je istina da mi je to sve i oduzelo neke stvari, recimo nemam snage za privatan život. Dođem kući mrtva umorna i iscrpljena, pa onda učim novi tekst, radim na tome kako bi trebalo da izgleda scena. Međutim sve se poklopilo i zahvalna sam na tome, nisam mnogo propustila.

Olja kaže da sada napokon može malo više da se posveti sebi:

Pročitajte još Igra sudbine 319. epizoda – ŠOK! Bruner je spreman za OSVETU! Ada ne očekuje OVAJ UDARAC! A evo i KO će mu POMOĆI!

– Sad imam vremena da se zaljubim, ne znam da li ću, videćemo. I u poslu, kao i privatno, nikad ne pravim planove, volim da se sve dešava spontano, pa šta mi donese život. Verujem u tu energiju i neke dobre stvari koje mi se dešavaju, tako da se prepustim i uživam u trenucima.

Kako dodaje, muškarci joj se često udvaraju, međutim, razlog što je trenutno sama je pre svega u tome što je previše izbirljiva.

– Muškaraca ima, nije da ne prilaze. Problem je što sam malo teža u odabiru. Mora mnogo toga da se poklopi da bi to bilo to – kroz osmeh poručuje Levićeva i priznaje da joj je harizma najbitnija kod jačeg pola:

Pročitajte još Igra sudbine 318. epizoda – ŠOK! Vid otkriva Žaklini svoj PAKLENI PLAN! Evo ZAŠTO njega NIKO NEĆE UHAPSITI!

– Lepota je individualna stvar, ali je ta harizma neizmerno bitan faktor. Neko može da bude lep, a prazan iznutra i to mi nije dovoljno.

Za Olju mnogi tvrde da je jedna od najlepših mladih glumica, a ona otkriva da joj je tokom karijere lepota dosta toga i oduzela i nametnula joj određena ograničenja.

– Donela mi je lepota dosta toga, ali isto tako može da odnese. Recimo ne mogu baš sve uloge da igram, to je nešto što izgled može da doda ili oduzme. Raspon likova je manji i automatski te stavlja u neke kalupe ili šablone. Onda čekaš na pravu ulogu – iskrena je mlada glumica te otkriva da joj ne bi bio problem da se potpuno transformiše za neku ulogu:

Pročitajte još Igra sudbine 318. epizoda – ŠOK! Sofiju u zatvoru čekaju BATINE! A evo i OD KOGA!

– I te kako bih išla u transformaciju ukoliko je uloga i projekat vredan toga. Ošišala bih se na ćelavo, ugojila ili dodatno smršala, ali samo ukoliko je to stvarno vredno. Sve bih uradila što se tiče transformacije i to sa velikim zadovoljstvom i entuzijazmom i željom, volela bih da mi se to desi.

Od kada je deo ekipe “Igre sudbine”, glumica ne krije da joj mnogi prilaze na ulici, te je često oslovljavaju po imenu junakinje koju tamači.

Pročitajte još HIT! Zvezda serije IGRA SUDBINE Milica Milša trenutno je jedna od najpopularnijih glumica u regionu, a EVO KAKO izgleda njen sin!

– To mi je jako slatko, uglavnom mi dobacuju Mila na ulici. Najslađe mi je kad me ugledaju deca, pa vidim kako se došaptavaju: “Eno je Olja”, a onda mi priđu i zovu me po liku u seriji – kaže glumica.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic