Connect with us

Featured

Kolo sreće 11. epizoda: ŠOK! KOSTA se REŠIO LENE! Svi STRAHUJU da je MRTVA!

Published

on

Kolo sreće 11. epizoda je na programu TV Prva u ponedeljak, 20. septembra, od 21.00!

Bojan traži od Vanje da mu pokaže slike sa ultrazvučnog pregleda da bi video bebu. Pošto slika nema, rešenje je internet.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 322. epizoda: ŠOK! STIGLI su REZULTATI DNK TESTA! Vid i Nora u PANICI! Evo i ZBOG ČEGA!

Lenina majka je prodosetila da će se nešto loše desiti. Osoblje ju je jedva smirilo. Ipak, medicinska sestra traži pomoć jer se njena ćerka ne javlja na telefon.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Otkrivamo ŠTA nas čeka u nastavku serije! Slede JEDAN RASKID, jedna SMRT, a jedan ZLIKOVAC postaje DOBAR! Pitamo se KOJI?

I upravnica doma Rosa je zainteresovana da sazna na koji način je Kosta rešio problem sa Lenom. Zapanjiće je ono što čuje.

PROČITAJTE JOŠ: OVO je najveća GREŠKA u filmu TOMA!

Sinopsis: “Kolo sreće” (11. epizoda) je priča o skomnoj ženi i samohranoj majci dvoje odrasle dece. Rastrzana između želje da obezbedi novac za opstanak i brige o ukućanima, Mara Raketić doživeće obrt kakav se dešava retkima – dobija na lutriji i postaje jedna od najbogatijih osoba u zemlji. Sa Marinim bogatstvom, međutim, krenuće da se raspliću velike tajne intrige koje ljudi oko nje imaju. Ali, i najveća tajna je ona koju Mara nosi od rane mladosti.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – OTKRIVAMO SVE O DRUGOJ SEZONI! Ko će glumiti, šta se dešava u novim epizodama i da li ćemo KONAČNO saznati KO JE BABA GUBA!

Glavne uloge tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement