Connect with us

Featured

Ko je Jelena, DEVOJKA Milana Marića, koja je od njega STARIJA 17 GODINA?

Published

on

Glumac Milan Marić (31) navodno već dve i po godine uživa u vezi sa Jelenom Pavlović (48). Reč je o direktorki jedne ugledne firme, koja je 17 godina starija od njega. Domaći mediji su preneli i da su nedavno započeli zajednički život.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Film TOMA – Pevačica Lepa Lukić nije zadovoljna KAKO ju je odglumila Olivera Bacić? EVO ŠTA je zamerila mladoj glumici i Draganu Bjelogrliću!

Popularni srpski glumac primećen je u ulazu zgrade, gde živi Jelena sa kojom se navodno upoznao preko zajedničkih prijatelja. A pričalo se da je Jelena navodno zbog glumca ostavila porodicu, što je njen advokat oštro demantovao u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ: PEVAČICA – Stigao novi hit iz popularne serije! Pogledajte spot za pesmu BOGINJA i otkrijte – Hoće li Vlada OSTAVITI IVANU?

– Ističem da Jelena Pavlović nije napustila svoju porodicu, već se sporazumno razvela od svog bivšeg supruga – što nema nikakve veze sa Milanom Marićem. Njen sadašnji život sa uglednim umetnikom iz Srbije informacija je iz njenog privatnog života koju ima pravo da štiti – jer nije nosilac javne, niti političke funkcije. Niti je interes javnosti za objavljivanjem informacija iz njenog života pretežniji u odnosu na njen interes da isti štiti – i da dalje spreči objavljivanje ovakvih informacija – istakao je Jelenin advokat.

Foto

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement