Connect with us

Featured

ŠOK! Bruner u BOLNICI! Zvezda serije IGRA SUDBINE zaražena KORONOM! Evo u kakvom je STANJU…

Published

on

Bruner iz serije “Igra sudbine”, odnosno glumac Nenad Nenadović, završio je u hitno bolnici. Ova vest odjeknula je večeras kao bomba na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 322. epizoda – ŠOK! Jelena je trudna? Luka ipak NIJE BOŠKOV SIN!?

Omiljeni dečji glumac Nenad Nenadović u bolničkom krevetu u Batajnici bori se sa virusom korona, potvrdili su iz pozorišta “Boško Buha”.

PROČITAJTE JOŠ: PEVAČICA – Stigao novi hit iz popularne serije! Pogledajte spot za pesmu BOGINJA i otkrijte – Hoće li Vlada OSTAVITI IVANU?

Kolege, prijatelji i porodica nadaju se da će pedesetsedmogodišnji glumac ovu bitku dobiti. Nenadović se, najverovatnije, zarazio na jednom od snimanja.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Film TOMA – Pevačica Lepa Lukić nije zadovoljna KAKO ju je odglumila Olivera Bacić? EVO ŠTA je zamerila mladoj glumici i Draganu Bjelogrliću!

Popularni glumac tumači mnogobrojne uloge u filmovima i serijama, a trenutno ga publika gleda u seriji “Igra sudbine”. Kao Bruner ponovo je oživeo svoju popularnost i stekao nove obožavaoce.

PROČITAJTE JOŠ: Nataša Ninković je PONOSNA mama dvojice LEPOTANA: Ovako joj izgledaju SINOVI

U glumačke vode je uplovio kao dečak. Imao je tek 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji “Povratak otpisanih”, a vodio je više od hiljadu emisija za decu: “Zooteka”, “Pet-šou” i “Fazoni i fore”.

Foto Print screen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement