Connect with us

Featured

Nataša Ninković je PONOSNA mama dvojice LEPOTANA: Ovako joj izgledaju SINOVI

Published

on

Glumica Nataša Ninković (49), koju trenutno gledamo u seriji “Pevačica”, poznata je po tome da porodicu ne eksponira u javnosti. Zato se o njenom suprugu Nenadu i sinovima blizancima Luki i Mateji malo zna.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Oni zajedno igraju u seriji PEVAČICA – Jednom su detinjstvo obeležile tragedije, a drugi je zbog uloge mogao da ostane bez glave! EVO o KOME je reč!

Jedan od blizanaca, tačnije Mateja, ozbiljno se posvetio sportu. Član je “Veslačkog saveza Srbije”, a iako je mlad, može se pohvaliti brojnim medaljama i nagradama.

Nataša Ninković je majka blizanaca Luke i Matije

Luka i Mateja nasledili su lepotu od majke – koja važi za jednu od najlepših srpskih glumica – te nije ni čudno što njeni naslednici privlače veliku pažnju javnosti.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA – Glumica Jelena Mur otkriva da li ima sličnosti između nje i Emilije! EVO ŠTA joj je bio najveći izazov!

Nataša Ninković je retko, ali uvek sa mnogo ljubavi govorila o Nenadu, sa kojim je, kako je isticala, doživela holivudske trenutke. Ranije je izjavila kako joj je brak pomogao da sazri, ali nikada nije želela da ga izlaže javnosti.

PROČITAJTE JOŠ: Mima Karadžić će glumiti oca Ace Lukasa u seriji KAFANA NA BALKANU? EVO i ŠTA kaže o poljupcu sa Žarkom Lauševićem!

– Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu. Sve dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku – ispričala je Nataša  jednom prilikom o braku sa Nenadom.

Nataša Ninković je u braku sa biznismenom Nenadom

PROČITAJTE JOŠ: PEVAČICA – Stigao novi hit iz popularne serije! Pogledajte spot za pesmu BOGINJA i otkrijte – Hoće li Vlada OSTAVITI IVANU?

Natašin suprug je uspešan biznismen. Mada se njih dvoje u javnosti retko pojavljuju zajedno, kad god to učine odišu skladnošću i uzajamnim poštovanjem.

Foto Instagram.com/natasaninkovic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf

Advertisement