Connect with us

Top Story

Beležnica 3. epizoda: Velja UPOZORAVA sina Boška da PRESTANE da KOPA po BELEŽNICI! Evo i zbog čega! ŠOKIRAĆETE SE! (VIDEO)

Published

on

“Beležnica” (3. epizoda), nova domaća SF triler serija, emituje se premijerno od 18. septembra vikendom na RTS 1 od 20.00. U subotu, 25. septembra, na programu je 3. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Serija KLAN – Nedim Nezirović i Aleksandar Dimitrijević otkrivaju SVE o DRUGOJ SEZONI! Šok i Paša počinju sa OTMICAMA BOGATAŠA! Ali to nije SVE!

Hari Vilson iz Baltimora uzima kartu za Beograd. Dolazi mu u stan Nikolas Kaster koji radi u nekoj američkoj tajnoj službi. Traži da ovaj izvrši poslednji zadatak (ne znamo o čemu je reč) pre nego što ga pošalju u penziju.

PROČITAJTE JOŠ: KLAN – HIT! Počelo snimanje DRUGE SEZONE! A evo čime će se ŠOK i PAŠA baviti u NOVIM EPIZODAMA! (FOTO)

Iz flešbeka se saznaje da je njegovo pravo ime Teodor. Odrastao je u selu u Srbiji i odveden je u Ameriku kada su pripadnici njihove tajne službe saznali za njega. Ali za njegove moći, nakon što je iz besa porušio svoje selo.

PROČITAJTE JOŠ: Vuk Kostić otkrio VELIKU TAJNU o sebi koju NIKO nije ZNAO! Kao mali doživeo je ŠOK zbog kog više NIKAD nije bio ISTI! Evo o čemu je REČ!

U sadašnjosti, gospodin Vagner, Miroslavov šef je saznao da je Boško sin Velje Stevanovića. On je pre 30 godina bio umešan u slučaj oko profesora, ne spominje se šta tačno je u pitanju.

PROČITAJTE JOŠ: KOŠARE ponovo ODLOŽENE? Počinje snimanje filma i serije OLUJA! Pročitajte zvanično pismo reditelja pod nazivom DA LI SU KOŠARE ZABRANJENE?

Boško zahvaljujući Jeleni pregleda snimke s puta i na kojem je bio. Shvata da se on u magli nije zadržao ni pun minut. Dragica moli Velju da se ne pletu ni on ni Boško oko beležnice…

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 294. epizoda: Evo KO će DATI BUBREG Ivanu: Ada, Luka ili Aleksa?

Sinopsis: Serija “Beležnica” (3. epizoda), kreirana je u režiji Miroslava Lekića, a po romanu Ratka Dmitrovića “Beležnica profesora Miškovića”. Predstavlja priču punu fantastike, magije i neverovatnih situacija paralelno na dva koloseka. Prvi deo radnje smešten je u prve godine 21. veka a drugi deo u 70-e godine 20. veka.

PROČITAJTE JOŠ: Evrovizija 2021 – ŠOK! Italija u središtu NOVOG SKANDALA! Ukrali IDEJU iz ČUVENOG SRPSKOG FILMA! Evo i KOJEG!

U proleće 2002. godine mladi novinar lista “Argument”, Boško Stevanović, dobija zadatak da napiše tekst o naučnoj ostavštini poznatog preminulog srpskog etnologa Arsenija Miškovića. U međuvremenu, njegova supruga Jelisaveta Mišković daje oglas da poklanja arhivu pokojnog naučnika, preko jednog beogradskog lista. Boško Stevanović dobija zadatak da uradi razgovor s udovicom Mišković. Odlazi kod nje i na rastanku dobija malu, crnu beležnicu. Boško tragom beležnice, koju mu je dala Jelisaveta, ulazi u začarani krug.

Uloge igraju: Momčilo Otašević, Milena Radulović, Miloš Samolov, Anica Dobra, Svetozar Cvetković, Irfan Mensur, Isidora Janković, Aleksandar Radojičić, Tijana Čurović, Danica Radulović, Aleksandar Srećković – Kubura, Miodrag Krivokapić, Dejan Lutkić, Nebojša Kundačina, Pavle Veselinović i mnogi drugi!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement