Connect with us

Top Story

Tajkun epizoda 8 (Nedelja, 3. maj od 21.00 na Superstar TV) – Kseniji više NIKO ne može da POMOGNE! Bliži joj se… KRAJ

Published

on

Još svega tri epizode dele nas od velikog finala jedne od trenutno najpopularnijih serija na domaćim malim ekranima. Tajkun nas u 8. epizodi koju premijerno gledamo večeras na kanalu Superstar TV od 21.00, a zatim i u ponedeljak 4. maja na RTS 1 od 20.15, dovodi do trenutka kada Kseniji (Tihana Lazović) prvi put otpočetka serije preti opasnost od koje je niko ne može zaštiti. A evo i zašto.

Pročitaj još KONAČNO! Miloš Biković OTKRIVA – KO GA LJUBI u IZOLACIJI?

Policijski inspektor obaveštava Balšu, saradnika biznismena Vladana Simonovića, da su inspektor Nikola Božović i tužiteljka Jovana Nestorović degradirani i da je sada istragu protiv Simonovića preuzeo tužilac Mišić.

Balša veruje da će Mišić potražiti doušnika iz Simonovićeve kompanije Sigma, koji je radio za tužilaštvo. Vladan nije siguran da taj doušnik uopšte postoji.

Pročitaj još HIT! Ljubomir Bandović otkriva SVE o svom liku iz serije JUŽNI VETAR – Evo ZAŠTO je VAJO morao da UMRE!

Jovana Nestorović saopšti Kseniji, koja je poverljivi saradnik tužilaštva, da ne može nikako da je zaštiti od Mišića.

S druge strane, Vladan je odlučio da ne kupi kombinat “Dunav”, što naiđe na veliko nezadovoljstvo njegovog sina, Bojana, koji je verovao da će “Dunav” biti firma koju će on moći samostalno da vodi.

Pročitaj još Pročitajte još Otkrivamo sve o filmu JUŽNI VETAR 2: MARAŠ postaje KRALJ, ali KAZNA je STRAVIČNA! Oduzeće mu ono NAJDRAŽE!

Reditelj serije je Miroslav Terzić, a vodeće uloge u osmoj epizodi “Tajkuna” igraju Dragan Bjelogrlić, Tihana Lazović, Hana Selimović, Dubravka Kovjanić, Branislav Trifunović, Predrag Bjelac, Feđa Stojanović, Ivan Đorđević i Marko Baćović.

Foto Promo

Advertisement