Connect with us

TV

TAJKUN 8. epizoda – slede TRI velika ŠOKA (SPOJLERI)! Koga će TAJKUN razotkriti, koga će BALŠA ubiti i ZA KOGA RADI UBICA?

Published

on

Ako ste sami na svetu, i svako koga poznajete – od prijatelja, preko supruge i poslovnih partnera, do sina i ljubavnice nastoji da vam stegne omču oko vrata, ko ste vi? Naravno, Vladan Simonović, Tajkun. Redovi koji slede jedan su veliki SPOJLER za sve ono što nam predstoji u novoj osmoj epizodi serije TAJKUN u ponedeljak 4. maja na kanalu RTS 1 od 20.15. Ako prethodne večeri premijerno od 21.00 već niste pogledali pomenutu epizodu na Superstar TV, znajte da će vam predstojeći tekst otkriti baš SVE.

Pročitaj još EKSKLUZIVNO Đorđe Milosavljević OTKRIVA za FILM i TV sve o novoj seriji KALKANSKI KRUGOVI i dodaje: Snimaće se druga sezona serije TAJKUN!

Novu epizodu Tajkuna gledajte PREMIJERNO u nedelju u 21.00 na SUPERSTAR TV na kome možete istog dana pogledati i 3 prethodne epizode, kao i na RTS 1 u ponedeljak u 20.00.

Možda ste do sada mislili da je Zoro najkrvoločniji i najjeziviji lik u seriji, s obzirom na to da je pokušao atentat na Simonovića, likvidirao nekoliko njemu bliskih ljudi i poslovnih partnera, prevarili ste se. Zoro nije ni jedini, a ni najgori. Balša nam i ove večeri dokazuje da od goreg postoji gori. Posle jadne Stefane koju je dokusurio lopatom, a zatim i Vere koju je bez problema obesio o gredu, a zatim otišao sa Vladanom na ručak, Balša će spisak svojih žrtava proširiti za još jedno ime, ali i za još jedno šokantno saznanje. Ali hajde da ne brzamo – sve u svoje vreme.

Pre svega da se zapitamo gde je Nikola. Odgovor je – nema ga više. Nikola je razrešen slučaja, a na njegovo mesto postavljen je novi tužilac – Balšin čovek.

Pročitaj još TOP 25 Nove domaće serije i nove sezone serija koje smo OBOŽAVALI!

Nova epizoda započinje flešbekom i vraća nas na scenu gde Vera dolazi kod Zoroa da bi mu donela hranu. On joj tada pokazuje pušku sa otiscima Simonovića, a ona mu preporučuje da je dobro čuva u foliji – jer će mu trebati. Osma epizoda konačno nam otkriva i najveću enigmu – šta je Sabanti? Ispostavlja se da je reč o fabrici za proizvodnju oružja koje se tokom rata prodavalo onom koji najviše ponudi. Njom su upravljale upravo naše žrtve i Vladan Simonović.

ŠOK koji je TAJKUNU otvorio OČI!

Sledi novi flešbek. Vladan se vraća kroz vreme, gledajući dokumente koje je Balša doneo od Vere i gledajući slike i spiskove, nailazi na jedno šokantno otkriće. On tamo pronalazi ime Ksenijinog oca. On je radio u njegovoj fabrici.

Pročitaj još UBICE MOG OCA – NAJBOLJI MOMENTI četvrte sezone + SPOJLER: Šta nas čeka u FINALU

Kasnije rešava da prizna Kseniji da zna kako joj je i gde nastradao otac: „Nisam kriv za to. Želim da znaš. To je bila politička odluka…“, govori joj Vladan, ali Ksenija proceđuje samo jedno „znam“. Tajkun joj priča o tome da samo jednu stvar ne može da podnese, a to je laž, govoreći joj da on nije lažov, ali i dajući priliku da ona prizna ono na šta on sumnja – da je doušnik. Ipak, ona ne koristi trenutak i govori mu da je vreme da pođu na Lidijinu zabavu.

Iako Vladan ćuteći prelazi preko njenog odbijanja, saznajemo da Balša ne prihvata ne kao odgovor. Mada mu je Simonović rekao da je pogrešio kada je sumnjao u Lidiju, da čak misli da ne postoji doušnik u Sigmi, on odlazi u stan Jovane Nestorović i pritiska je da mu otkrije ime doušnika, ali ona ga upućuje na – Lidiju.

Sledi najšokantniji trenutak osme epizode, te vas na vreme upozoravamo VELIKI SPOJLER – nakon Lidijine rođendanske zabave Balša čeka Lidiju u kolima ispred splava gde je bila organizovana proslava kojoj su svi prisustvovali, pre toga onesposobivši njen auto. Lidija izlazi, seda u kola, ali ona neće da krenu.

Pročitaj još Miodrag Radonjić otkriva ZAŠTO voli BAĆU i koja mu je OMILJENA scena iz filma i serije JUŽNI VETAR!

Baš tada Balša stiže: „Šta, zakasnio sam, gotovo?“, nevino pita Lidiju koja odgovara potvrdno i govori da mora da zove taksi jer joj se automobil pokvario.

„Ja ću te povesti, molim te“, govori Balša. Lidija seda na mesto suvozača, ali Balša ne kreće. Nakon par razmenjenih rečenica o Vladanu i Sigmi,  čestita joj rođendan…

Lidija je pokušala da kaže hvala, ali u tom trenutku, doživljavamo šok!

Ako ste mislili da će Balša biti taj koji će je ubiti, prevarili ste se. Vidimo da sa zadnjeg sedišta iskače jezivi ubica s kapom koji počinje da joj steže konopac oko vrata!

Balša  mirno sedi za volanom dok je Lidija u ropcu. Minuti prolaze, nakon čega Balša jednostavno kaže: „Zoki, dosta“.

Da li ste očekivali ovakav rasplet situacije?

Advertisement