Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE 130. epizoda – četvrtak, 20. avgust: Vukašin je DONKU saterao U ĆOŠAK! Ili potpisuje OVO ili IDE U ZATVOR!

Published

on

OBAVEZNO PROČITAJTE OVO: Igra sudbine – 129. epizoda: Dijana je PROVALILA MATIJU – SPAVAŠ SA SOFIJOM!?! Kako će se izvući OVOG PUTA?

Pročitajte još OTKRIVAMO Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE? Luka i SOFIJA napuštaju kuću KANAČKIH! LUKA priznaje SEBI – još je zaljubljen u NJU!…

Igra sudbine 130. epizoda – uzbuđenjima i avanturama NIKAD kraja! Tako će biti i u četvrtak 20. avgusta od 21.00 na PRVA TV!

PROČITAJTE JOŠ Miodrag Radonjić za FILM I TV otkriva – Hoće li se snimati JUŽNI VETAR 3?

Adina desna ruka Vukašin „sateruje u ćošak“ lažnu baronicu Donku nudeći joj papire koje treba da potpiše. Iako se ona protivi, saznaje da Vukašin šalje dopis Interpolu i da joj sledi zatvor. Posle svega što je čuo Donkinom partneru Miloradu će pozliti, ali ni na to se Donka neće osvrnuti.​

Pročitajte još JUŽNI VETAR OSVAJA SVET! Rusi otkupili film, Englezi snimaju RIMEJK!

Hoće li sudija vrhovnog suda svoj život i karijeru staviti na kocku zbog baronice sumnjive prošlosti? Da li je Donka izgubila saveznika? Saznaćemo USKORO!

Pročitajte još Lidija Vukićević o novoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE – Spremite se za veliko iznenađenje! OVAKVU me NIKADA niste VIDELI! (FOTO)

Advertisement