Connect with us

Featured

„Kamiondžije d.o.o.“ – 2. epizoda (RTS 1, 20.05): Baja i Žića postaju ortaci!?

Published

on

Večeras, 29. decembra od 20.05, je na programu RTS 1 druga epizoda serije „Kamiondžije d.o.o.“. Serija je nastala u produkciji Javnog servisa Srbije , a izvršni producent je „Nira Pro“.

Pročitajte još Kamiondžije D.O.O. 1. epizoda (RTS 1, 20.05) – Baja i Žića KREĆU U AKCIJU!

Baja i Žića su učvrstili svoje kumstvo. Po uzoru na junake TV serije „Kamiondžije“, Paju i Jareta, nameravaju da kupe kamion. Ideja je da postanu samostalni autoprevoznici. Baja nije siguran da bi trebalo da se upuste u tu avanturu. Njih dvojca nemaju dovoljno novca za kamion. Za to vreme vlasnik preduzeća, Rodoljub, sa kojim je Baja imao konflikt, zove ga da dođe na poslovni razgovor.

Sa Bajom na taj razgovor odlazi i Žića. Rodoljub im nudi loše uslove rada. Oni to odbijaju i posle niza usputnih poslova shvataju da je bolje da probaju da nekako dođu do kamiona čiji bi vlasnici bili njih dvojica.

Kamiondžije d.o.o. 1 epizoda

Prema scenariju Gordana Mihića „Kamiondžije d.o.o.“ režirao je Filip Čolović. Glavne uloge u prvoj epizodi igraju Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. Igraju još i Paulina Manov, Branislav Zeremski, Bojan Dimitrijević, Nebojša Ilić i Marko Gvero.

Pročitajte još DRIM TIM – od 2. januara na SUPERSTAR TV! I FK BULBULDERAC je imao svog MARADONU! Saznajte SVE o novoj seriji LAZARA RISTOVSKOG!

U ovom serijalu, od 20 epizoda, glavni likovi su Baja i Žića. U ovoj seriji od likova se pojavljuju i Žićina žena Dara, Žićin tast Grča Jarac, Darina sestra Seka. A tu su i dve nesuđene Bajine supruge Silvana i Đerasima.

Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nebojša Garić –  Nira Pro.

Pročitajte još FILM I TV SAZNAJE: IGRA SUDBINE za NOVU GODINU sprema VELIKO IZNENAĐENJE! EVO I KOJE! ODUŠEVIĆETE SE!

  • Direktor fotografije: Gojko Despotović
  • Scenograf: Aleksandra Cvijanović
  • Kostimograf: Nevena Milovanović
  • Kompozitor: Vladimir Petričević
  • Montažer: Bojan Filipović

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement