Connect with us

Featured

Dragana Mićalović, UNA iz serije IGRA SUDBINE se UDAJE? Evo ŠTA ona KAŽE…

Published

on

Dragana Mićalović, popularna 30-godišnja glumica, i njen emotivni partner Stevan Purić (33) uskoro će, navodno, izgovoriti sudbonosno “da”.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! ZVEZDE GRANDA pred RASPADOM! Karleuša EKSPLODIRALA posle obraćanja MARIJE ŠERIFOVIĆ! EVO šta joj je PORUČILA!

Kako je za jedan beogradski list ispričao izvor blizak glumici i njenom partneru, par je trebalo da stane na ludi kamen pre nekoliko meseci. U tome ih je sprečila pandemija, pa su, navodno, intimnu proslavu venčanja odgodili za proleće ove godine.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 254. epizoda – ŠOK! Nada će IZGUBITI BEBU! PONOVO???

Dragana je prva devojka koja je Stevanu posle razvoda od bivše supruge Jovane probudila želju za ponovnim brakom. Iako je mlad, Stevan iza sebe ima jedan propali brak i tri ćerke. Zbog toga je, navodno, mislio da mu se sreća više neće osmehnuti. Oboje su, kako tvrdi izvor, ludi od ljubavi i priželjkuju da im se desi zajedničko potomstvo.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO SVE o DRUGOJ SEZONI serije IGRA SUDBINE – Sofija više NIJE najveći NEPRIJATELJ ADE KANAČKI!

Stevan Purić, emotivni partner Dragane Mićalović, biznismen je i vlasnik benzinske pumpe u Beogradu. Njegova bivša supruga Jovana se svojevremeno takmičila u “Zvezdama Granda”. Sa njom je dobio tri ćerke: Niku, Zaru i Bjanku. Nika Purić (12) je poznata po učešću u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice”, u kojem je ostvarila zavidan uspeh.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Evo gde se STVARNO nalazi i KAKO IZGLEDA zgrada KAN HOLDINGA iz serije IGRA SUDBINE!

– Stevan stalno priča da bi voleo da mu Dragana rodi sina, jer već ima tri ćerke. Mislim da čak i rade na tome, ali bez opterećenja. Kad se desi, desi. Dotle kuju planove o venčanju i medenom mesecu i nadaju se da će ovaj haos oko virusa korona proći što pre kako bi mogli da krenu u ostvarenje svojih zamisli – ispričao je izvor blizak paru za “Alo”.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Stiže nova domaća serija RATNE PRIČE SA KOŠARA! A evo i KADA!

Kako je još rekao, Dragana Mićalović i Stevan su vezu u početku održavali u tajnosti. Glumica se plašila reakcije javnosti, ali i mišljenja njenih sestara Slobode i Mirjane i zeta Vojina Ćetkovića.

PROČITAJTE JOŠ: TAJNE VINOVE LOZE – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Evo KADA počinje snimanje i KOLIKO će biti novih EPIZODA!

– Zazirala je malo od toga šta će joj porodica reći. Ipak, on iza sebe ima jedan neuspeli brak i troje dece… Međutim, čim su ga upoznali, sve je palo u vodu. Njena porodica je prihvatila njen izbor jer vide da je pored njega srećna – završio je izvor.

Međutim, Dragana Mićalović je na svom „Instagram“ profilu demantovala ovu vest:

  • – Okej, saznala sam iz medija da se udajem. Samo mi javite kad i gde da slučajno ne zakasnim – napisala je Dragana Mićalović.

Foto Instagram / print screen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement